Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ανεσί - Τουλούζ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,275 7.6%
X
€ 38,454 20.5%
2
€ 134,812 71.9%
Over
€ 10,475 41.9%
Under
€ 14,540 58.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

135 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

0

Σουτ εκτός εστίας

5

44%

Κατοχή μπάλας

56%

1

Οφσάιντ

5

1

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

7

Φάουλ

11

30

Πλάγια Άουτ

27

16

Εκτελέσεις Φάουλ

5

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 13620
Αμφότερες μπροστά σε ιστορική ευκαιρία

Αμφότερες μπροστά σε ιστορική ευκαιρία

Η Ανεσί υποδέχεται την Τουλούζ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του γαλλικού Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στα προημιτελικά τη Μαρσέιγ, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Ροντέ.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι για το γύρο των «4» του Κυπέλλου Γαλλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο δεν ακολουθεί παράταση αλλά οι δύο ομάδες θα λύσουν απευθείας τις διαφορές τους στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στον τελικό με τη Ναντ.

Ζει το όνειρό της στο Κύπελλο Γαλλίας έχοντας πραγματοποιήσει μία ιστορική πορεία έως τώρα. Στα τέλη Οκτωβρίου διέλυσε με 8-1 την Ντιάμπλ Νουάρ ντε Κομπανί, ξεκινώντας το «τρελό» ταξίδι της. Ακολούθησε η δύσκολη εκτός έδρας νίκη-πρόκριση (2-3) επί της Λυών Ντουσέρ, πριν διαλύσει μακριά από τη βάση της και τη Βιλερούπ με 6-1. Στους «32» της διοργάνωσης έπρεπε να δοκιμαστεί στο «σπίτι» της Μπελφόρ. Κινδύνευσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά με αποκλεισμό. Βρέθηκε να χάνει 1-0 από νωρίς αλλά ισοφάρισε στο 56’ με τον Μπαλντέ και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Στα πέναλτι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και κέρδισε 4-3. Μεγάλη «μάχη» έγινε και στους «16», εκεί όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Παρί. Αναδείχθηκε ξανά ισόπαλη 1-1 και... επιβίωσε στα πέναλτι επικρατώντας 6-5. Στα προημιτελικά όλοι τη θεωρούσαν χαμένη κόντρα στη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Η ισοπαλία (2-2) στο ενενηντάλεπτο έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι κι εκεί νίκησε 7-6 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Και τα έξι ματς της στη φετινή διοργάνωση ήταν αμφίσκορα.

Η Ανεσί χρειάζεται να φτάσει σε ακόμα μία υπέρβαση για να πάρει το εισιτήριο για το «Σταντ ντε Φρανς» και για τον πρώτο τελικό της ιστορίας της. Για ακόμα μία φορά βέβαια θεωρείται αουτσάιντερ για να τα καταφέρει. Το μοναδικό άσχημο για εκείνη είναι ότι την ίδια στιγμή που «λάμπει» στον θεσμό, παραπαίει στη Λιγκ 2. «Τρέχει» ένα αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων χωρίς «τρίποντο» και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει υποστεί τέσσερις ήττες κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη μία φορά. Πριν λίγες ημέρες διασύρθηκε με 4-0 από τη Νιμ εκτός έδρας. Στέκεται στη 15η θέση και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι είναι περιττή πολυτέλεια το Κύπελλο αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς μπορεί να γράψει ιστορία.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Λοράν Γκιγιό -ο οποίος τη σεζόν 1998/99 είχε φορέσει τη φανέλα της Τουλούζ- υπογράμμισε: «Πρέπει να έχουμε αποφασιστικότητα και κέφι γιατί ο νικητής αυτού του αγώνα θα πάει στο “Σταντ ντε Φρανς”. Είναι μία ευχάριστη παρένθεση για εμάς και πρέπει να υπάρχει η επιθυμία για να τα καταφέρουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Υπάρχουν πάρα πολλά να κερδίσουμε από μία πρόκριση στον τελικό. Ξέρουμε τι μας περιμένει. Είναι πιο σημαντικό για εμάς να μείνουμε στη Λιγκ 2 από το να περάσουμε στον τελικό ή να πάρουμε το τρόπαιο».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει για δεύτερο σερί λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Λαγουτζί (26/0). Εκτός επίσης ο μέσος Φιλιπονό (8/0) και οι επιθετικοί Μπαλντέ (17/2), Μπιλμάζ (22/1) και Σπανό (3/1).

Το μεγάλο όνειρο της επιστροφής σε τελικό Κυπέλλου Γαλλίας για πρώτη φορά μετά το πολύ μακρινό 1957 μοιάζει να βρίσκεται πάρα πολύ κοντά. Για την ακρίβεια απέχει μόλις μία πρόκριση από την επίτευξή του. Ξεκίνησε την πορεία της «σκορπίζοντας» εκτός έδρας την αδύναμη Λανιόν με 7-1. Στην επόμενη φάση έπρεπε να μετρήσει τις δυνάμεις της με την Αζαξιό και πήρε μία επαγγελματική νίκη-πρόκριση με 2-0. Ο γύρος των «16» έκρυβε «παγίδες», καθώς έπαιξε ξανά μπροστά στο κοινό της αλλά απέναντί της στεκόταν η ποιοτική Ρεμς. Πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση κι επικράτησε «καθαρά» με 3-1, τσεκάροντας το εισιτήριό της για τα προημιτελικά. Εκεί η κληρωτίδα της χαμογέλασε ξανά κι αντιμετώπισε εντός έδρας την σαφώς πιο αδύναμη Ροντέ. Έκανε «πάρτι» και θριάμβευσε με 6-1. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση έχοντας σκοράρει ήδη 18 φορές σε τέσσερις αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς της στον θεσμό ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Με αυτόν τον τρόπο η Τουλούζ έχει φτάσει μία «ανάσα» από το ταξίδι στο Παρίσι και στο θρυλικό «Σταντ ντε Φρανς» για να διεκδικήσει την κούπα. Είναι το φαβορί απέναντι στην Ανεσί και θα πρέπει να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών. Είναι αλήθεια πάντως ότι τον τελευταίο καιρό οι «βιολετί» δεν δείχνουν να διανύουν περίοδο φόρμας και στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα έχασαν εκτός έδρας από την Μπρεστ με 3-1. Βέβαια και η πορεία τους στη Λιγκ 1 είναι άκρως ικανοποιητική, καθώς αν και νεοφώτιστοι είναι 13οι, δεν αναμένεται να κινδυνεύσουν και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας παρά τις πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για εμάς αλλά και για τους αντιπάλους μας. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση και το ίδιο ισχύει και για την Ανεσί. Είναι ένας πολύ ανοιχτός ημιτελικός και πιστεύω ότι γι’ αυτόν τον λόγο θα είναι και συναρπαστικός. Δεν νικούν πάντα τα φαβορί και το απέδειξε η Ανεσί αφήνοντας εκτός τη Μαρσέιγ. Ξέρουμε τι να περιμένουμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Φιλίπ Μοντανιέ.

Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνιος απών ο επιθετικός Χίλι (3/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η άσημη Ανεσί έχοντας διαγράψει μία τρελή πορεία ονειρεύεται την παρθενική της συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου και δεν θέλει να δει το όνειρό της να σταματάει στην τετράδα. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Λιγκ 2. Για να τα καταφέρει όμως και να πάει στο «Σταντ ντε Φρανς», θα πρέπει να αφήσει εκτός και την Τουλούζ. Η τελευταία είναι φανερό ότι έχει «κυκλώσει» το ματς και δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα. Άλλωστε οι «βιολετί» έχουν βρεθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν σε τελικό, όταν το μακρινό 1957 είχαν κατακτήσει το τρόπαιο. Θεωρούμε ότι θα κάνουν το καθήκον τους και θα ποντάρουμε στο «διπλό» θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Ανεσί δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ανεσί, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
6/4/2023
Ανεσί
Τουλούζ
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 2
  • » Ο IraklisPapafi, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες