Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιούνγκ Μπόις - ΚΦ Τίρανα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 93,888 97.7%
X
€ 1,415 1.5%
2
€ 844 0.9%
Over
€ 7,022 75.1%
Under
€ 2,330 24.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

180 ψήφοι:

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

Η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί την ΚΦ Τίρανα στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μίντιλαντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει εκτός συνέχειας στη δεύτερη προκριματική φάση της ίδιας διοργάνωσης από τον Ερυθρό Αστέρα.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Έχοντας κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα Ελβετίας ήθελε να προσπαθήσει να κάνει μία πορεία τουλάχιστον μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ούτως ώστε να εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα σε περίπτωση αποκλεισμού, δίχως να χρειαζόταν να δώσει αγώνα. Δεν τα κατάφερε όμως, αν και στο δεύτερο προκριματικό γύρο έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 3-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια των Νησιών Φαρόε, Κι Κλάσβικ. Στην επόμενη φάση κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Δανίας, Μίντιλαντ. Θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως μέσα στο γήπεδο εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με το «καθαρό» 3-0, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας των αντιπάλων της. Μεταπήδησε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Αλβανίας.

Το μεγάλο της μειονέκτημα είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, από τη στιγμή που έχει παίξει μόλις δύο αγώνες και για την εγχώρια Σούπερ Λιγκ. Στην πρεμιέρα έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Ζυρίχης με 2-1, όμως το περασμένο Σάββατο δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το «σπίτι» της Σιόν, μένοντας στο 0-0. Τα τρία από τα τέσσερα επίσημα φετινά ματς της για όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν Over.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελβετίας Γκεράρδο Σοάν τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους με την ίδια σοβαρότητα και με τον ίδιο σεβασμό. Δεν μας απασχολεί αν μας θεωρούν φαβορί, αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Μας ενδιαφέρει πολύ η συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να μπούμε στους ομίλους».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν τρεις ποδοσφαιριστές που παίζουν στη μεσαία γραμμή. Ο λόγος για τους Έμπισερ, Πετίνια και Λόπερ.



ΚΦ ΤΙΡΑΝΑ

Η περσινή σεζόν τους βρήκε να κόβουν πρώτοι το νήμα στο αλβανικό πρωτάθλημα και να εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους στον πρώτο γύρο με την Ντιναμό Τιφλίδας εκτός έδρας, σ’ ένα ματς που ήταν θεωρητικά το αουτσάιντερ. Κατάφεραν κι ανέτρεψαν τα προγνωστικά, πανηγυρίζοντας μία πολύ μεγάλη νίκη στη Γεωργία με 2-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση. Εκεί τέθηκαν αντιμέτωποι με τον πρωταθλητή Σερβίας Ερυθρό Αστέρα. Το συγκεκριμένο «εμπόδιο» αποδείχτηκε εξαιρετικά υψηλό. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά ένα γκολ του Τομανέ στο 62’, έμελλε να δώσει την πρόκριση στους αντιπάλους της, μένοντας με τις καλές εντυπώσεις που άφησε. Πλέον θα διεκδικήσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μία ιστορική πρόκριση για τη φάση των ομίλων, κόντρα πάντως σε μία πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα όπως η Γιουνγκ Μπόις.

Οι πρωταθλητές Αλβανίας βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να μην έχουν καθόλου καλό αγωνιστικό ρυθμό. Κι αυτό συμβαίνει διότι η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει στη χώρα των Βαλκανιών, με τη λίγκα να κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι η ΚΦ Τίρανα έχει δώσει μόνο δύο επίσημα ματς, αλλά και το Σούπερ Καπ στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όταν έχασε από την Τέουτα Ντούρες με 2-0. Όλες οι αναμετρήσεις της έχουν ολοκληρωθεί Under και No Goal.

«Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Πιστεύουμε πάντα ότι μπορούμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών, τότε έρχεται και το αποτέλεσμα. Η Γιουνγκ Μπόις είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είμαι όμως αισιόδοξος. Για μένα είναι χαρά και υπερηφάνεια που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα» ήταν τα λόγια του Νιγηριανού τεχνικού των πρωταθλητών Αλβανίας, Εμάνουελ Έγκμπο.

Αγωνιστικά Νέα: Μόνο ένα πρόβλημα, καθώς δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Τσιάμφι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γιουνγκ Μπόις δεν μπόρεσε να φτάσει όσο μακριά θα ήθελε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τώρα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντί της θα βρει μία ομάδα σαφώς πιο αδύναμη όπως είναι η ΚΦ Τίρανα. Οι πρωταθλητές Αλβανίας θα δώσουν ό,τι έχουν για να γράψουν ιστορία παίρνοντας εκείνοι το εισιτήριο για τα γκρουπ της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει αξία στον άσο και στο Over και θα στηρίξουμε το No Goal, θεωρώντας ότι δύσκολα θα βρουν δίχτυα οι φιλοξενούμενοι.

FACTS

  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Γιούνγκ Μπόις, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας ΚΦ Τίρανα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
1/10/2020
Γιούνγκ Μπόις
ΚΦ Τίρανα
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +0.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +0.45% στο σημείο Ημ.X έπαιξε: Ημ.X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες