5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιάμπλονετς - Κλουζ

16/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 822
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 952 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κλουζ - Γιάμπλονετς στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΚλουζΓιάμπλονετς 2 - 0
16/9/2021 ΓιάμπλονετςΚλουζ 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,587 52.9%
X
€ 9,292 31.5%
2
€ 4,599 15.6%
Over
€ 3,199 35.2%
Under
€ 5,885 64.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Strelnice
  • Χωρητικότητα: 6280
  • Θεατές: 2470
Όλα «ανοιχτά» στην Τσεχία

Όλα «ανοιχτά» στην Τσεχία

Η Γιάμπλονετς θα κοντραριστεί με την Κλουζ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Η εξαιρετική περσινή σεζόν της και η 3η θέση στην οποία τερμάτισε της έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί η κληρωτίδα δεν της έκανε το χατίρι και την έφερε αντιμέτωπη με τη Σέλτικ. Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη εντός έδρας η άμυνά της εκτέθηκε και η «βαριά» ήττα με 4-2 δεν της άφησε περιθώρια για τη ρεβάνς της Γλασκώβης. Κι εκεί παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εύκολα και δίκαια με 3-0. Μεταπήδησε στα πλέι οφ του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ. Απέναντί της βρέθηκε η Ζίλινα που εδρεύει στη γειτονική Σλοβακία. Δεν έδειξε να έχει διάθεση για αστεία και στον πρώτο αγώνα τη «σκόρπισε» με 5-1, τελειώνοντας κάθε αμφιβολία που υπήρχε για την ομάδα που θα έμπαινε στους ομίλους. Δεν τη λυπήθηκε ούτε στον επαναληπτικό κι επικράτησε ξανά με το εμφατικό 3-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Γιάμπλονετς θα λάβει μέρος στη φάση των γκρουπ. Ο όμιλός της περιλαμβάνει ξεκάθαρο φαβορί που είναι η Άλκμααρ, ενώ θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να διεκδικήσει από την προσεχή αντίπαλο Κλουζ τη δεύτερη θέση. Έχει κάνει κακή αρχή στο εγχώριο πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας μόλις δύο «τρίποντα» στα επτά πρώτα παιχνίδια και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα ψάξει μία καλή πορεία και ό,τι ήθελε προκύψει.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πετρ Ράντα υποστήριξε: «Η Κλουζ είναι μία ομάδα που παίζει συχνά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι έμπειρη, ενώ διαθέτει και σημαντικό οικονομικό υπόβαθρο. Έχουμε παρακολουθήσει τους αντιπάλους μας και γνωρίζουμε ότι έχουν μία σπουδαία φυσιογνωμία στον πάγκο τους. Διαθέτουν κι αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου διεξάγεται πολύ αργά, αλλά όσοι αγαπούν την ομάδα θα έρθουν στο γήπεδο. Μέσα από τέτοια ματς θα αποκτήσουμε κι εμείς μεγάλη εμπειρία».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης, καθώς ο στράικερ Ντολέζαλ όλα δείχνουν ότι θα προλάβει.



ΚΛΟΥΖ

Έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα μακρύ ταξίδι στα φετινά προκριματικά. Ως πρωταθλήτρια Ρουμανίας μπήκε στη «μάχη» πολύ νωρίς. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κοντραρίστηκε με την Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία. Νίκησε 3-1 στον πρώτο αγώνα και ηττήθηκε 2-0 στο δεύτερο. Οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στην παράταση κι εκεί ένα γκολ του Τσιπτσίου στο 118’ της έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση. Ακολούθησε η κόντρα με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ. Δεν συνάντησε σημαντικές δυσκολίες. Έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα των αντιπάλων και στη συνέχεια ζευγάρωσε τις επιτυχίες της νικώντας και στο «σπίτι» της με 2-0. Το επόμενο «εμπόδιο» ήταν της Γιουνγκ Μπόις κι αποδείχθηκε απροσπέλαστο. Φλέρταρε με νίκη εντός έδρας αλλά παραχώρησε ισοπαλία (1-1) δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκε και μέσα στην Ελβετία αλλά δέχτηκε τρία τέρματα και η ήττα (3-1) την έστειλε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Κλουζ αν ήθελε να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα έπρεπε να αποκλείσει τον Ερυθρό Αστέρα. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο και ταπεινώθηκε από τους Σέρβους. Αρχικά διασύρθηκε στο Βελιγράδι με 4-0, ενώ στη ρεβάνς ηττήθηκε ξανά (2-1). Μάλιστα οι κακές εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα την απόλυση του Μάριους Σουμούντιτσα από την άκρη του πάγκου και την πρόσληψη του Νταν Πετρέσκου. Κάπως έτσι βρέθηκε στους ομίλους του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ και θεωρείται δεύτερο φαβορί για την πρόκριση πίσω από την Άλκμααρ. Τα έξι από τα οκτώ φετινά ματς της στην Ευρώπη ήταν αμφίσκορα. Προβλημάτισε το περασμένο Σάββατο, καθώς υπέστη ήττα από την Μποτοσάνι εκτός έδρας (2-0). Είχαν προηγηθεί πάντως επτά νίκες.

«Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και η Γιάμπλονετς δεν έχει ούτε έναν. Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Γιάμπλονετς έχει μία δυνατή και οργανωμένη ομάδα που είναι σε θέση να καταφέρει πολλά. Έχουν έμπειρο προπονητή που βρίσκεται χρόνια στο σύλλογο. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι προέρχονται από νίκη ενώ εμείς χάσαμε. Φυσικά όλοι θα ήθελαν να κερδίσουν αλλά εμείς δεν θα είμαστε δυσαρεστημένοι με μία ισοπαλία» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Νταν Πετρέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά διαθέσιμος μετά από καιρό ο σέντερ μπακ Μπούρτσα. Ωστόσο υπάρχουν μπόλικα προβλήματα. Εκτίει την ποινή του ο μέσος Ροντρίγκες. Εκτός οι αμυντικοί Γκράοβατς και Σούσιτς, όπως και οι επιθετικοί Ομράνι και Άλιμπετς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί επί τσεχικού εδάφους, με τη Γιάμπλονετς να αντιμετωπίζει την Κλουζ σε παιχνίδι του 4ου ομίλου του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να παλέψουν για την πρόκριση μέχρι το τέλος, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θεωρητικά έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να φτάσουν σε αυτήν. Πολύ δύσκολος αγώνας για κάποια σχετικά ασφαλή πρόβλεψη. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα ρίχναμε τη... ζαριά μας στην ισοπαλία που ίσως να μην άφηνε καμία από τις δύο πλευρές στεναχωρημένη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Γιάμπλονετς 6 6 1 3 2 6:8
  4 Κλουζ 6 4 1 1 4 4:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2021
Κλουζ
Γιάμπλονετς
2 - 0
16/9/2021
Γιάμπλονετς
Κλουζ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +3.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες