4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Λευκορωσία

16/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 626

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 41' Ginter Matthias

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 49' Goretzka Leon
  2. 55' Kroos Toni
  3. 75' Koch Robin
  4. 83' Kroos Toni

      Προϊστορία

      16/11/2019 ΓερμανίαΛευκορωσία 4 - 0
      8/6/2019 ΛευκορωσίαΓερμανία 0 - 2
      27/5/2008 ΓερμανίαΛευκορωσία 2 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,334,459 98.8%
      X
      € 10,928 0.8%
      2
      € 5,482 0.4%
      Over
      € 87,838 97.4%
      Under
      € 2,377 2.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      169 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Borussia Park, Monchengladbach
      Διαφορά δυναμικότητας

      Διαφορά δυναμικότητας

      Η Γερμανία που ταλαιπωρείται με αρκετούς τραυματισμούς υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Λευκορωσία και με νίκη ενδέχεται να «σφραγίσει» εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020. Θα τα καταφέρει ακόμα και με ισοπαλία εάν η Ολλανδία κερδίσει τους Β. Ιρλανδούς στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ

      Πέρασε με 3-0 από την έδρα της Εσθονίας παρά το γεγονός πως έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι της στράβωσε από νωρίς, καθώς στο 14’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσαν και τέσσερα λεπτά μετά κινδύνεψε με το 1-0 έπειτα από αμυντική της αδράνεια σε εκτέλεση κόρνερ. Η μοναδική σημαντική ευκαιρία της στο πρώτο μέρος ήταν στο 41’ απευθείας φάουλ του Ρόις στο 41’ με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ωστόσο στην επανάληψη πέτυχε τρία γκολ σε 20 λεπτά χάρη σε δύο μακρινά σουτ του Γκουντογκάν (51’, 57’) και το πλασέ του Βέρνερ (71’).

      Στο 5-0-1 το ρεκόρ της, ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ολλανδία αλλά υστερεί στην ισοβαθμία με τους «οράνιε». Την ίδια ώρα βρίσκεται στο +3 από την 3η Β. Ιρλανδία και ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα αν κερδίσει τη Λευκορωσία και την ίδια ώρα η Β. Ιρλανδία δεν πάρει τη νίκη απέναντι στην Ολλανδία. Θα προκριθεί ακόμα και σε περίπτωση δικής της ισοπαλίας, εφόσον η Ολλανδία πάρει τη νίκη κόντρα στους Β. Ιρλανδούς.

      Σε ερώτηση για το αν η Γερμανία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Euro, ο Γιοακίμ Λεβ τόνισε: «Δεν ανήκουμε στα φαβορί του τουρνουά. Γαλλία και Αγγλία παίζουν με τους ίδιους παίκτες για χρόνια. Υπάρχουν επίσης Ολλανδία και Ισπανία. Εμείς διαθέτουμε μια νεανική ομάδα και βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο. Ίσως σε 2-4 χρόνια όταν οι παίκτες θα βρίσκονται στο πικ τους».

      Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές απουσίες, καθώς νοκ-άουτ τέθηκαν ο επιθετικός Ρόις (Ντόρτμουντ), ο στόπερ Ζίλε (Μπάγερν), ο μπακ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), ο επιθετικός χαφ Χάβερτς (Λεβερκούζεν), ενώ τιμωρημένος είναι ο χαφ Τσαν (Γιουβέντους) και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Την ίδια ώρα χτύπησαν και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι οι στόπερ Σταρκ (Χέρτα) και Τα (Λεβερκούζεν). Σταθερά εκτός οι εξτρέμ Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), ο στόπερ Ρούντιγκερ (Τσέλσι) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Τραπ (Άιντραχτ).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Άρσεναλ)

      Αμυντικοί: Έκτορ (Κολωνία), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Σουλτς (Ντόρτμουντ), Τα (Λεβερκούζεν), Κλόστερμαν (Λειψία), Κοχ (Φράιμπουργκ), Σταρκ (Χέρτα)

      Μέσοι: Τσαν (Γιουβέντους), Κρόος (Ρεάλ), Κίμιχ (Μπάγερν), Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Μπραντ (Ντόρτμουντ), Ρούντι (Χοφενχάιμ), Γκορέτσκα (Μπάγερν), Αμίρι (Λεβερκούζεν), Σερντάρ (Σάλκε)

      Επιθετικοί: Βέρνερ (Λειψία), Γκνάμπρι (Μπάγερν), Βάλντσμιντ (Φράιμπουργκ).

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ολλανδία. Είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 22ο λεπτό, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δέχτηκε δύο γκολ πριν το ημίχρονο (32’, 41’). Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και κατάφερε να μειώσει στο 54’ με τον Ντραγκούν, ενώ στο 58’ είχε καλή στιγμή για το 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά η αντίπαλος της έκανε σωστή διαχείριση και στο 79’ είχε σημαντική στιγμή για ένα τρίτο γκολ, με το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων να μένει ως το φινάλε.

      Δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς (1-1-5) και επιδιώκει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά με ψηλά το κεφάλι. Μάλιστα οι κακές εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης έφεραν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία, με τον Μίκαελ Μάρκεκ να έχει αναλάβει εδώ και δύο παιχνίδια τα ηνία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ιγκόρ Κριουσένκο.

      Εν όψει του σημερινού, ο Μάρκεκ δήλωσε: «Παιχνίδια σαν αυτό τα θυμάσαι όλη σου τη ζωή οπότε υπάρχει ενθουσιασμός. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι όμως αναγνωρίζουμε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος. Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος που θα παίξουμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός αποστολής ο μπαρουτοκαπνισμένος μέσος Χλεμπ (Ισλοχ). Εκτός έμειναν επίσης ο βασικός στόπερ Σίτοβ (Ντιναμό Μινσκ), ο καλός φορ Γκόρντειτσουκ (Ντιναμό Μπρεστ) και ο έτερος φορ Σικάβκα (ΑΕΛ).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Τσέρνικ (ΜΠΑΤΕ), Χίταρ (Ντιναμό Μπρεστ), Τσίκσαν (ΜΠΑΤΕ)

      Αμυντικοί: Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Παλιακόβ (Ουράλ), Βερατσίλα (Ντιναμό Μπρεστ), Ματσέιτσικ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Ναουμοβ (Ζεϊτσου), Πάβλοβετς (Ντιναμό Μπρεστ), Σατσίβκα (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Ζολότοβ (Βίτεμπσκ), Μπεσμέρτνι (ΜΠΑΤΕ)

      Μέσοι: Κίσλιακ (Ντιναμό Μπρεστ), Ντραχούν (ΜΠΑΤΕ), Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Μαιέβσκι (Αστάνα), Νιάκχαιτσικ (Ντιναμό Μπρεστ), Καβάλιοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ), Κλίμοβιτς (Τορπέντο Ζοντίνο)

      Επιθετικοί: Λάπτσεβ (Ντιναμό Μπρεστ), Σκάβις (ΜΠΑΤΕ), Λισάκοβιτς (Βαράζντιν)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, με τον άσο να βρίσκεται στο 1.06 και το όβερ 3.5 κάτω από 1.70. Πάσο

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        11 Γερμανία 8 21 7 0 1 30:7
        14 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Γερμανία 8 21 7 0 1 30:7
        4 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες