3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γάνδη - Ανόρθωση

30/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 833
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 938 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ανόρθωση - Γάνδη στις 25/11/2021

Προϊστορία

25/11/2021 ΑνόρθωσηΓάνδη 1 - 0
30/9/2021 ΓάνδηΑνόρθωση 2 - 0
2/7/2013 ΓάνδηΑνόρθωση 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 69,692 92.9%
X
€ 2,440 3.3%
2
€ 2,900 3.9%
Over
€ 3,201 61.2%
Under
€ 2,031 38.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

103 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ghelamco Arena
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 10209
Δύσκολο έργο για την Ανόρθωση στο Βέλγιο

Δύσκολο έργο για την Ανόρθωση στο Βέλγιο

Η Γάνδη φιλοξενεί την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Φλόρα Ταλίν, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Παρτιζάν

ΓΑΝΔΗ

Το πρόγραμμα της πρώτης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Εσθονία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την πρωτάρα σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης Φλόρα Ταλίν. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της ωστόσο έφυγε με το πολύτιμο «διπλό» (0-1). Λίγο έλειψε να αιφνιδιαστεί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να χάνουν μία σημαντική ευκαιρία. Σιγά-σιγά βρήκε το ρυθμό της κι απείλησε σε τρεις περιπτώσεις μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, χωρίς πάντως να βρει το τέρμα που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και τα πάντα ήταν «ανοιχτά». Στην επανάληψη βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί. Στο 54’ μία πάσα στην πλάτη της άμυνας που δεν φαινόταν επικίνδυνη έπιασε στον «ύπνο» τους Εσθονούς σέντερ μπακ και ο Λέπαγιτς άνοιξε το σκορ. Διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Γάνδη έκανε το καθήκον της και πλέον έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο την προσπάθεια που θα κάνει για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Μαζί με την Παρτιζάν αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση και το προσεχές παιχνίδι με την Ανόρθωση θεωρείται μεταξύ αυτών που οφείλει να πάρει. Στο πρωτάθλημα Βελγίου νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Σερκλ Μπριζ και βρίσκεται μόλις στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του συλλόγου Χέιν Βανχάεζεμπρουκ τόνισε: «Η Ανόρθωση είναι μία ισχυρή αντίπαλος κι έχουν μία καλή ομάδα με παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος. Είναι μία ομάδα που διαθέτει μεγάλη εμπειρία και σίγουρα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Έχουμε βιώσει σχεδόν τα πάντα και το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε θα είναι να υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο. Ξέρουν όλοι ποιος είναι ο στόχος μας. Θέλω να αλλάξει αυτή η χαλαρότητα που είδα με τη Φλόρα Ταλίν. Το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον χαμηλού επιπέδου».

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά στα «πιτς» ο μέσος Οντζίτζα-Οφόε. Απόντες επίσης ο χαφ Χουλσάγκερ και οι επιθετικοί Μαλέντε και Μπρούνο.



ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με την Παρτιζάν. Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (0-2) από μία ανώτερη αντίπαλο. Απείλησε πρώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου την οποία απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ Πόποβιτς. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το εικοσάλεπτο κι αρχικά είχαν δοκάρι. Στο 42’ ο Μένιγκ πήρε το «ριμπάουντ» από ασταθή απόκρουση του Λόρια κι άνοιξε το σκορ. Πλέον τα πράγματα είχαν γίνει αρκετά δύσκολα. Στην επανάληψη ο Ντέλετιτς σπατάλησε μία σημαντική ευκαιρία για το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 68’ ο Γκόμες βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της κι εκτέλεσε άψογα για το 0-2. Τα πάντα είχαν κριθεί και δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει. Δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Ανόρθωση δεν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Παράλληλα νωθρή είναι και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ήδη έχει υποστεί δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια της με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας. Αυτό που την ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να ανακάμψει στην εγχώρια λίγκα. Φυσικά δεν θα ήταν κανείς αρνητικός σε διάκριση στην Ευρώπη, κάτι τέτοιο όμως φαντάζει αρκετά δύσκολο για να συμβεί. Ακολουθεί ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Γάνδη είναι πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να ετοιμαστούμε και να πάμε καλά αύριο. Για μένα δεν θα είναι έκπληξη αν κερδίσουμε αύριο. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε αύριο σ' ένα πολύ καλό γήπεδο να πάρουμε το καλύτερο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην προετοιμασία, είναι θαύμα που βρισκόμαστε εδώ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Δεν μπήκαμε από την πίσω... πόρτα, το αξίζαμε. Πρέπει να είναι και καλές οι συνθήκες για να παίξεις καλά. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Αμπαρτσουμιάν και ο μέσος Μπουσούλατζιτς που τραυματίστηκε στην προπόνηση. Στην αποστολή ο μέσος Ιωάννου.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γάνδη έκανε αυτό που έπρεπε στην έδρα της Φλόρα Ταλίν στην πρεμιέρα και θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της κόντρα στην Ανόρθωση. Οι Κύπριοι από την πλευρά τους θα έχουν ως πρώτο στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουν να δυσκολέψουν τους πιο ποιοτικούς αντιπάλους τους. Η ήττα από την Παρτιζάν στην πρεμιέρα έχει κάνει δύσκολο το έργο του συγκροτήματος του Τιμούρ Κετσπάγια. Αναμένεται «ανοιχτό» ματς και θα πάμε με το Over.

FACTS

  • Η ομάδα Γάνδη δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Γάνδη 6 13 4 1 1 6:2
  3 Ανόρθωση 6 6 1 3 2 6:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες