1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γάνδη - Μπρέινταμπλικ

26/10/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 902
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 190 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπρέινταμπλικ - Γάνδη στις 9/11/2023

Προϊστορία

9/11/2023 ΜπρέινταμπλικΓάνδη 2 - 3
26/10/2023 ΓάνδηΜπρέινταμπλικ 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 62,338 92.2%
X
€ 3,704 5.5%
2
€ 1,546 2.3%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

12

Σουτ στην εστία

5

7

Σουτ εκτός εστίας

3

53%

Κατοχή μπάλας

47%

2

Οφσάιντ

2

5

Αποκρούσεις

7

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

3

8

Φάουλ

7

9

Εκτελέσεις Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ghelamco Arena
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 9907
Θα κριθεί από τις ορέξεις των Βέλγων, με νέο προπονητή η Μπρέινταμπλικ

Θα κριθεί από τις ορέξεις των Βέλγων, με νέο προπονητή η Μπρέινταμπλικ

Η Γάνδη θα κοντραριστεί με την Μπρέινταμπλικ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Ζόρια Λουγκάνσκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την είχε φέρει αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε την «καθαρή» και δίκαιη νίκη με 2-0. Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και στο 39’ βρήκε ένα κενό στην άμυνα των αντιπάλων και ο Τισουντάλι με ψύχραιμο πλασέ την έβαλε σε θέση «οδηγού» ανοίγοντας το σκορ. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι την ενδιέφερε περισσότερο να προστατεύσει τα μετόπισθεν και λιγότερο να επιτεθεί. Δεν ανησύχησε πραγματικά, καθώς η ανασταλτική της λειτουργία ήταν πολύ καλή. Στο φινάλε βρήκε χώρους, καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πιο επιθετικά. Κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Τισουντάλι το μετέτρεψε σε γκολ διαμορφώνοντας μέσα σε αποθέωση το τελικό 2-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Γάνδη πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία απέναντι στη Ζόρια Λουγκάνσκ στην πρεμιέρα. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ της, υπερτερώντας έναντι των Ουκρανών. Φυσικά ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης προκειμένου να τσεκάρει το εισιτήριό της απευθείας για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Και τα δύο ματς της ολοκληρώθηκαν Under. Για το πρωτάθλημα Βελγίου έπαιξε εκτός έδρας με τη Σερκλ Μπριζ. Ηττήθηκε 2-0 απογοητεύοντας κι απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την κορυφή.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο τερματοφύλακας Ναρντί αν και στα διεθνή ματς παίζει ο Ρουφ οπότε δεν επηρεάζει η απουσία. Εκτός επίσης οι αμυντικοί Καντούς και Φορτούνα.

Πριν από τρεις εβδομάδες είχε κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ζόρια Λουγκάνσκ σ’ έναν αγώνα ο οποίος θεωρητικά ήταν στα μέτρα της. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και ηττήθηκε (0-1). Είναι μία πραγματικότητα ότι δεν «έπιασε» κάποια σπουδαία απόδοση αλλά είχε τις στιγμές της. Στο 35’ είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με κεφαλιά του Γκόρμπαχ έπειτα από ωραία σέντρα στην περιοχή της. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βελτιώθηκε και πήρε τα ηνία. Η κατοχή της μπάλας όμως από μόνη της δεν θα μπορούσε να της φέρει κάτι καλό και η κλεψύδρα άδειαζε εις βάρος της. Πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε δίχως όμως να βρει το γκολ της ισοφάρισης κι αποδέχθηκε τη μοίρα της φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Η Μπρέινταμπλικ γράφει ιστορία απλά και μόνο με την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο τόσο για την ίδια όσο και για το ποδόσφαιρο της Ισλανδίας. Προς το παρόν είναι ανταγωνιστική, καθώς έχει ηττηθεί και τις δύο φορές μ’ ένα γκολ διαφορά, παρ’ όλα αυτά θα ήθελε κάτι καλύτερο. Δίχως συγκομιδή μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια απολύτως λογικά είναι ουραγός και θα προσπαθήσει στη συνέχεια για «ζημιές». Το εγχώριο πρωτάθλημα πάντως έχει τελειώσει και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις πέρα από τα διεθνή ματς.

Απρόσμενη εξέλιξη πριν από λίγες ημέρες, καθώς ο προπονητής Μπόβαρντσον έλυσε τη συνεργασία του με το κλαμπ, έπειτα από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην άκρη του πάγκου της. Τη θέση του πήρε ο Άρνασον ο οποίος αποτελούσε έναν από τους άμεσους συνεργάτες του και θα είναι ο κόουτς του συλλόγου για την προσεχή τριετία.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας για το φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η Γάνδη απέδειξε και κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και ότι μπροστά στο κοινό της δεν έχει διάθεση για αστεία. Από την άλλη η Μπρέινταμπλικ παλεύει σκληρά όλα τα ματς της και μπορεί να έχει υποστεί δύο ήττες μέχρι στιγμής, όμως σε καμία περίπτωση δεν παραδόθηκε αμαχητί. Βέβαια αποτελεί ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί μετά την απρόσμενη αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Αν υπάρχει αξία σε κάτι σ’ έναν τέτοιο αγώνα με ακλόνητο φαβορί, αυτό είναι το αμφίσκορο ελπίζοντας ότι και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν ένα γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Γάνδη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 3.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπρέινταμπλικ έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Γάνδη 6 13 4 1 1 16:7
  4 Μπρέινταμπλικ 6 0 0 0 6 5:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +15.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο giorgosp97, με το υψηλότερο yield +6.89% στο σημείο 4-6 Goals έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες