7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Νόα - ΑΕΚ

6/8/2024 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 856
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 39 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΑΕΚ - Νόα στις 15/8/2024

Προϊστορία

15/8/2024 ΑΕΚΝόα 1 - 0
6/8/2024 ΝόαΑΕΚ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,686 12.0%
X
€ 7,564 8.5%
2
€ 71,083 79.6%
Over
€ 18,287 57.9%
Under
€ 13,315 42.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

244 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

4

50%

Κατοχή μπάλας

50%

0

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

4

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

7

14

Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Abovyan City Stadium
  • Χωρητικότητα: 3946
Να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης θέλει η Ένωση

Να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης θέλει η Ένωση

Η Νόα υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Θα υπάρξει ρεβάνς στην OPAP Arena στις 15 Αυγούστου. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη και της ρεβάνς ακολουθεί παράταση και - εφόσον χρειαστεί- η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τη νικήτρια του ζευγαριού Ρουζόμπεροκ (Σλοβακία) - Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία).


Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) εκτός έδρας με τη Σλιέμα Γουόντερερς από τη Μάλτα, στη ρεβάνς του ευρύτατου 7-0 υπέρ της από την πρώτη αναμέτρηση και απλά «τσέκαρε» το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο, χωρίς προβλήματα και κάνοντας εκτεταμένο ροτέισιον.

Εξαιρετική μέχρι στιγμής η τριτη ευρωπαϊκή παρουσία της περσινής δευτεραθλήτριας Αρμενίας (τερμάτισε στο -2 από την πρωταθλήτρια Πιούνικ), αφού έχει πανηγυρίσει ήδη δύο προκρίσεις, έχοντας ξεκινήσει την πορεία της από τον 1ο προκριματικό γύρο όπου απέκλεισε τη Σκεντίγια.

Πάει μάλιστα ξεκούραστη και απόλυτα προσηλωμένη στο ματς με την Ένωση, καθώς η πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Αρμενίας, που ήταν προγραμματισμένη τη Δευτέρα (5/8) κόντρα στη Γκάντσαζαρ εντός έδρας, δεν μεταφέρθηκε νωρίτερα, αλλά αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

«Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Συνήθως παλεύει για τον τίτλο στην Ελλάδα και έχει παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το αυριανό παιχνίδι για μας είναι το ίδιο όπως το τελευταίο. Σεβόμαστε όλους σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Γι' αυτό δουλεύουμε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είναι αδύνατο. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει μια καλή ομάδα, αλλά και εμείς διαθέτουμε μια καλή ομάδα και θα δούμε αύριο τι θα συμβεί» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Ρουί Μότα ενόψει της αναμέτρησης.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα τραυματισμούς.
Μπορεί στο πρώτο ματς στην OPAP Arena να προβλημάτισε επιτρέποντας στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες να διατηρήσει «ζωντανές» κάποιες ελπίδες για την πρόκριση μετά το τελικό 4-3, ωστόσο η διαφορά δυναμικόητας με την ομάδα από την Ανδόρα ήταν πολύ μεγάλη και αποτυπώθηκε πλήρως στο ματς της περασμένης Πέμπτης (1/8).

Η ΑΕΚ, μπορεί να γλίτωσε από το δοκάρι στο 18' και να χρειάστηκε δύο επεμβάσεις του Στρακόσα στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά στην επανάληψη πάτησε... γκάζι και με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι σε «δαιμονιωδη» κατάσταση και να πετυχαίνει χατ τρικ (29', 74', 86') συν ένα γκολ από τον Άμραμπατ στο 83', επικράτησε 4-0 και πήρε την πρόκριση «ντουμπλάροντας» τις νίκες της.

Η ηρεμία επανήλθε λοιπόν, καθώς οι πρόσφατες δηλώσεις Αλμέιδα περί αλλαγών σε κάθε τεχνικό επιτελείο όταν υπάρχει αμφισβήτηση είχαν προκαλέσει μία μικρή αναταραχή, ενώ το κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο αφού η Ένωση ευνοήθηκε από κάποιους αποκλεισμούς και κατάφερε να μπει στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση των πλέι οφ. Συνεπώς στην κλήρωση της Δευτέρας (5/8) απέφυγε τα δύσκολα κι έμαθε πως σε ενδεχόμενη πρόκριση εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Χάιντουκ Σπλιτ - Ρουζόμπεροκ για μία θέση στη League Phase.

«Είναι δυο τα παιχνίδια. Δυο τελικοί, γιατί όποιος θέλει να συνεχίσει πρέπει να περάσει αυτά τα ματς. Έχω αρκετές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Έχω δει τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν. Και προφανώς τα τελευταία για τα προκριματικά. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, που έχει μια καλή ιδέα και με καλούς ποδοσφαιριστές κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, και ένα χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού» δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα, ενώ προσέθεσε αναφορικά με την κλήρωση στα πλέι οφ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον μελλοντινό αντίπαλο ενώ δεν έχει ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι. Θα είναι σαν να υποτιμούμε τον αντίπαλο».

Αγωνιστικά νέα: Ως συνήθως ο Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά σίγουρα είναι εκτός λόγω τραυματισμών ο γκολκίπερ Μπρινιόλι και χαφ Γιόνσον που θα επιστρέψουν σε περίπου δύο μήνες, ενώ από ανάρρωσαν από την ίωση που τους ταλαιπωρούσε οι μέσοι Γαλανόπουλος και Πινέδα, του οποίου η ενδεχόμενη πώληση στη Μοντερέι έχει γίνει «σίριαλ» με την ΠΑΕ να στέλνει εξώδικο στον ατζέντη του, αλλά και ο εξτρέμ Ελίασον. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν ο επιθετικός Ζίνι και ο μπακ Οντουμπάτζο, ενώ προστέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Λαμέλα και Περέιρα, αλλά και ο Τσούμπερ.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δίκαια φαβορί η Ένωση, που πάντως περισσότερο προβλημάτισε παρά έπεισε στα δύο ματς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στον προηγούμενο γύρο, ενώ η άμυνά της συνεχίζει να κάνει... νερά, όπως εξάλλου και στα φιλικά προετοιμασίας. Σε κάθε περίπτωση η ποιότητα των «κιτρινόμαυρων» είναι τέτοια που μπορούν να βάλουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης από σήμερα κόντρα στη φιλότιμη και ενθουσιώδη στην έδρα της Νόα. Με το διπλό πάντως τόσο χαμηλάν η πρώτη μου σκέψη ήταν το αμφίσκορο, αλλά η ομάδα του Αλμέιδα «ταρακουνήθηκε» αρκετά από τα ματς με την Ίντερ Ντε' Εσκάλδες και θεωρώ θα προσέξει τα μετόπισθεν παραπάνω. Θα προτιμήσω λοιπόν το Over, ποντάροντας στην επιθετική ισχύ των «κιτρινόμαυρων» και καλύπτοντας το ενδεχόμενο να δεχθούν ακόμα και γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Νόα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 3.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Νόα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 8.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
15/8/2024
ΑΕΚ
Νόα
1 - 0
6/8/2024
Νόα
ΑΕΚ
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο durim με το υψηλότερο yield +5.15% έπαιξε: Over
  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +23.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες