2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βικτόρια Πλζεν - Μπαλκάνι

21/9/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 958
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 224 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπαλκάνι - Βικτόρια Πλζεν στις 30/11/2023

Προϊστορία

30/11/2023 ΜπαλκάνιΒικτόρια Πλζεν 0 - 1
21/9/2023 Βικτόρια ΠλζενΜπαλκάνι 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 63,199 68.5%
X
€ 26,704 28.9%
2
€ 2,361 2.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

0

5

Σουτ εκτός εστίας

2

46%

Κατοχή μπάλας

54%

1

Οφσάιντ

5

0

Αποκρούσεις

1

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

0

22

Φάουλ

11

18

Εκτελέσεις Φάουλ

22

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Doosan Arena Plzen
  • Χωρητικότητα: 11700
  • Θεατές: 9562
Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι

Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι

Η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται τη Μπαλκάνι στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1) Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Τσεχίας πέρυσι, «πληρώνοντας» εν πολλοίς και την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τερμάτισε τελευταία χωρίς βαθμό σε όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ίντερ. Αυτό καθώς οι όμιλοι λόγω του χειμωνιάτικου Μουντιάλ έγιναν συμπυκνωμένα και δεν είχε το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ για να αντέξει.

Η Βικτόρια Πλζεν ξεκίνησε έτσι την πορεία φέτος από τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και απέκλεισε κατά σειρά της Ντρίτα, Γκζίρα και Τομπόλ Κοστανάι για να μπει στους ομίλους, πετυχαίνοντας μάλιστα πέντε νίκε ςκαι μία ισοπαλία σε αυτή την πορεία, με την Ντρίτα να την δυσκολεύει περισσότερο απ' όλες τις αντιπάλους της.

Στον όμιλο πάντως συναντά μετά την Ντρίτα και άλλη μία ομάδα από το Κόσοβο (Μπαλκάνι), αλλά και μία ακόμα από το Καζακστάν (Αστάνα) μετά την Τομπόλ. Θεωρητικά είναι φαβορί για να συνεχίσει στην επόμενη φάση και δώσει «μάχη» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «16».

Ξεκίνησε «νωθρά» στο πρωτάθλημα αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πατήσει... γκάζι και έχει συμπληρώσει πέντε σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το εμφατικό 7-1 επί της Ζλιν εκτός έδρας την Κυριακή (17/9). βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο από από Σπάρτα και Σλάβια Πράγας που είναι στην κορυφή με 22.

«Δεν λαμβάνω υπόψη μου όσους μας θεωρούν φαβορί. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με σωστές τακτικές βάσεις και ικανή να "χτυπήσει" στην κόντρα. Τους σεβόμαστε και θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι» δήλωσε ο κόουτς Κούμπεκ, που κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο ως προπονητής, αφού ανέλαβε μόλις το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα.

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφει ο ποιοτικός μέσος Σικόρα. Τραυματίες οι αμυντικοί Χάβελ και Πέρνιτσα. Σταθερά ανοδική η πορεία της Μπαλκάνι στην ποδοσφαιρική ιεραρχία του Κοσόβου, καθώς στέφθηκε για δεύτερη σερί φορά -και δεύτερη συνολικά στη ιστορία της- πρωταθλήτρια πέρυσι. Ξεκίνησε την πορεία της έτσι από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου παρά τη νίκη με 2-0 επί της Λουντογκόρετς στο πρώτο ματς, συνετρίβη με 4-0 στη ρεβάνς και «υποβιβάστηκε» στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Από εκεί πήρε τρεις σερί προκρίσεις επί των Λάρνε, Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, πετυχαίνοντας συνολικά 5 νίκες, αφού ηττήθηκε μόνο από τη ΜΠΑΤΕ εκτός έδρας (1-0) στο τελευταίο αδιάφορο ματς, αφού είχε επικρατήσει 4-1 στο πρώτο.

Έτσι για δεύτερη σερί χρονιά θα βρεθεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Πέρυσι στην «παρθενική» παρουσία της σε όμιλο με Σλάβια Πράγας, Σίβασπορ και Κλουζ τερμάτισε στην 4η θέση με 4 πόντους, καταφέρνοντας πάντως να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο (διπλό με 4-3 επί της Σίβασπορ) σε φάση ομίλων. Μία αξιοπρεπή πορεία έχει θέσει ως στόχο φέτος και η αποφυγή της τελευταίες θέσης θα την άφηνε σίγουρα ευχαριστημένη.

Με το μυαλό στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα πάντως «σκόνταψαν» στο πρωτάθλημα μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας με την Ντουγκαντζίνι. Παρ' όλα αυτά με 10 βαθμούς μετά από τέσσερα ματς ισοβαθμούν στην κορυφή με τη Λάπι, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

«Σεβόμαστε την Πλζεν και ξέρουμε πως είναι σε καταπληκτική φόρμα, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε» δήλωσε λιτά ο προπονητής της Μπαλκάνι, Ιλίρ Ντάγια.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ εδώ και καιρό μόνο ο μέσος Ερμελάχου.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βικτόρια Πλζεν είναι φορμαρισμένη και δεν θέλει να σκέφτεται την πιθανότητα απώλειας στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς του ομίλου. Η Μπαλκάνι γίνεται επικίνδυνη κυρίως στην έδρα της, ενώ δεν έχει πλέον και τον παράγοντα «άγνωστο» με το μέρος της, αφού οι αντίπαλοί της έχουν δει τι μπορεί να κάνει. Δεν θα υποτιμήσουν το ματς οι γηπεδούχοι και μπορούν να βάλουν βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος.

FACTS

  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπαλκάνι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπαλκάνι νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 7.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βικτόρια Πλζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Βικτόρια Πλζεν 6 18 6 0 0 9:1
  4 Μπαλκάνι 6 4 1 1 4 3:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bbb με το υψηλότερο yield +1.65% έπαιξε: Over
  • » Ο oopsanonymous, με το υψηλότερο yield +34.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο bbb, με το υψηλότερο yield +4.14% στο σημείο Over έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες