4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βελέζ Μόσταρ - ΑΕΚ

22/7/2021 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 571
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1007 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΑΕΚ - Βελέζ Μόσταρ στις 29/7/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 12' Ansarifard Karim
  2. 14' Prses Omar

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 53' Zajmovic Dzenan

      Προϊστορία

      29/7/2021 ΑΕΚΒελέζ Μόσταρ 1 - 0
      22/7/2021 Βελέζ ΜόσταρΑΕΚ 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 3,255 10.7%
      X
      € 2,834 9.3%
      2
      € 24,269 79.9%
      Over
      € 2,957 37.0%
      Under
      € 5,037 63.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      109 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Να θέσει βάσεις πρόκρισης η ΑΕΚ

      Να θέσει βάσεις πρόκρισης η ΑΕΚ

      Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βελέζ Μοστάρ στην Βοσνία, με στόχο να θέσει βάσεις πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Το παιχνίδι θα γίνει στο «Στάδιο Γκρμπάβιτσα» στο Σαράγιεβο, περίπου 130 χιλιόμετρα από τη φυσική έδρα της Βελέζ. Με 5000 θεατές.

      * Ο νικητής θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με το νικητή το νικητή από το ζευγάρι Ελφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία).

      ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ

      Επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 33 χρόνια και ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Κολερέιν (2-1 εντός, 2-1 εκτός) στον πρώτο προκριματικό γύρο. Και στα δύο παιχνίδια βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή, με τον Μπραντάο να πετυχαίνει τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της.

      Τερμάτισε στην 3η θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Βοσνίας και στο -4 από την 2η Σαράγιεβο. Ομάδα με σημαντική ιστορία τη δεκαετία του 70’ και του 80’, όπου έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 1974-75 ως εκπρόσωπος της Γιουγκοσλαβίας. Το 2016 υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία της Βοσνίας αλλά τη σεζόν 2018-19 επέστρεψε στην 1η κατηγορία και πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα της, τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε το περασμένο σαββατοκύριακο, με την ίδια να κερδίζει με 2-0 την Ποσούτζε χάρη σε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (49’ Γεόργιεβιτς, 86’ Μπραντάο). Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ζρίνσκι.

      Από τα σημαντικότερα παιχνίδια της νεότερης ιστορίας της χαρακτηρίζεται το σημερινό, με τον τεχνικό της, Ντούντιτς να τονίζει: «Το ματς με την ΑΕΚ είναι η επιβράβευση για όλα όσα έχουμε κάνει. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ και πόσο καλή είναι. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά δεν είναι... εξωγήινοι. Το μόνο που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να βρίσκονται στο 100%. Θα είμαι ενθουσιασμένος από αυτό».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού ο έμπειρος στόπερ Ζβόνιτς (3/0). Από την άλλη, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του κομβικού κεντρικού μέσους Ράντοβατς (3/1 ασίστ).

      ΑΕΚ

      Θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή απογοητευτική σεζόν, όπου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αποτελέσει διεκδικήτρια του τίτλου, ενώ πάλεψε ως τις τελευταίες αγωνιστικές των πλει-οφ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο εν τέλει ήρθε μέσω της 4ης θέσης. Παράλληλα δεν τα κατάφερε ούτε στο Κύπελλο γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα ημιτελικά.

      Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε τη σκυτάλη στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Ο Σέρβος τεχνικός παρουσίασε εξαιρετικό έργο σε Πανιώνιο και Ερυθρό Αστέρα, ενώ με τους «ερυθρόλευκους» μετράει 12 συνεχόμενες προκρίσεις σε προκριματικά! Στα μεταγραφικά, απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Τζαβέλα, τον Γάλλο μέσο Λε Ταλέκ, επέστρεψαν οι Αραούχο και Βράνιες, ενώ έφυγαν οι Ολιβέιρα, Νεντελτσιάρου και Τσιγκρίνσκι. Στο τελευταίο της φιλικό νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

      Εν όψει του σημερινού, ο Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Για εμάς σε αυτή τη φάση κάθε παιχνίδι θα είναι ένας τελικός. Από την εμπειρία μου στην προηγούμενη ομάδα μου γνωρίζω ότι σε αυτό το στάδιο των διοργανώσεων δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Κάθε αντίπαλος χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Όλες οι ομάδες είναι καλές στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τη διοργάνωση. Παίζω για να κερδίζω, δίνω μεγάλο βάρος στην πειθαρχεία», τόνισε μεταξύ άλλων.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Βράνιες (στόπερ), Λε Ταλέκ (μέσος) και Αραούχο (επιθετικός) αλλά είναι ακόμα ανέτοιμοι και θα αποτελέσει έκπληξη αν βρεθεί κάποιους από αυτούς στην ενδεκάδα. Σταθερά στα πιτς οι μέσοι Γαλανόπουλος, Σιμόες και ο στόπερ Λάτσι.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Στάνκοβιτς (Τσιντώτας) – Λόπες (Μιτάι), Σβάρνας, Τζαβέλλας, Μπακάκης – Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γκαρσία - Ανσαριφάρντ

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Οτιδήποτε άλλο πέρα από την πρόκριση θα θεωρεί ως αποτυχία για την ΑΕΚ, η οποία είναι σαφώς πιο ποιοτική αλλά και έμπειρη ομάδα από την Βελέζ, η οποία επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από τρεις δεκαετίες. Η «Ένωση» άφησε καλή εικόνα στα φιλικά παιχνίδια, ενώ έχει έναν προπονητή που έχει το «know-how» από τέτοια παιχνίδια μετρώντας 12 σερί προκρίσεις σε προκριματικά ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Μπορούν να πάρουν την πρόκριση με δύο νίκες οι «κιτρινόμαυροι».

      FACTS

      • Η ομάδα Βελέζ Μόσταρ νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 5.45 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Βελέζ Μόσταρ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      29/7/2021
      ΑΕΚ
      Βελέζ Μόσταρ
      1 - 0
      22/7/2021
      Βελέζ Μόσταρ
      ΑΕΚ
      2 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +14.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1
      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.49% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες