5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο U21 - Ιταλία U21

22/6/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 461
1 - 3
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 44' Barella Nicolo
  2. 46' Saelemaekers Alexis

2ο Ημίχρονο 1 - 3

  1. 53' Cutrone Patrick
  2. 56' Cools Dion
  3. 58' Bushiri Rocky
  4. 61' Mangala Orel
  5. 65' Locatelli Manuel
  6. 71' Verschaeren Yari
  7. 76' Mbenza Isaac
  8. 79' Verschaeren Yari
  9. 89' Chiesa Federico
  10. 91' Chiesa Federico
  11. 93' Mbenza Isaac
  12. 95' Pezzella Guiseppe
  13. 96' Mancini Gianluca

      Προϊστορία

      22/6/2019 Βέλγιο U21Ιταλία U21 1 - 3
      14/10/2013 Βέλγιο U21Ιταλία U21 0 - 1
      5/9/2013 Ιταλία U21Βέλγιο U21 1 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 25,536 3.9%
      X
      € 25,927 3.9%
      2
      € 610,124 92.2%
      Over
      € 28,509 50.8%
      Under
      € 27,655 49.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      84 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia
      Και τώρα τρέχουν οι Ιταλοί

      Και τώρα τρέχουν οι Ιταλοί

      Η Ιταλία μετά την αναπάντεχη ήττα της από την Πολωνία έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και πλέον δεν εξαρτάται από την ίδια η πρόκριση στα ημιτελικά. Χωρίς κίνητρο το Βέλγιο που έχει αποκλειστεί και μαθηματικά.

      Τι ισχύει:Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ τους παιχνίδια. Στη συνέχεια μετράει η διαφορά τερμάτων σε όλα τα ματς του ομίλου και έπειτα η καλύτερη επίθεση.

      ΒΕΛΓΙΟ

      Στάθηκε καλά απέναντι στην ανώτερη Ισπανία και αν ήταν πιο προσεκτικό στο τέλος θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, ωστόσο ηττήθηκε με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7', ισοφάρισε όμως στο 24΄με τον Μπόρνοου. Δέχτηκε αρκετή πίεση από την Ισπανία, σώθηκε δύο φορές από το δοκάρι στο τέλος όμως βρήκε χώρους στην αντεπίθεση τα χαλούσε όμως στην τελική προσπάθεια. Εν τέλει δέχτηκε το γκολ από τον Φορνάλς στο 89'και γνώρισε την ήττα.

      Αποχαιρέτησε έτσι τη διοργάνωση καθώς ακόμα και στην δύσκολη περίπτωση που τερματίσει δεύτερο, δεν έχει ελπίδες πρόκρισης καθώς Γαλλία και Ρουμανία έχουν ήδη 6 βαθμούς στον τρίτο όμιλο. Απελευθερωμένο και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να πάρει έστω ένα βαθμό από τους οικοδεσπότες. Οι συνθήκες ωστόσο δεν είναι υπέρ του καθώς η Ιταλία θέλει πάση θυσία τη νίκη.

      «Αυτή που μιλάνε για αποτυχία δεν γνωρίζουν την αξία των αντιπάλων. Πήραμε τους καλύτερους παίκτες και ήρθαμε στη διοργάνωση και ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε όλοι για το καλύτερο.Το πιο σημαντικό που θα πάρουμε από τη διοργάνωση είναι η εμπειρία. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να χάνεις αλλά είναι μέρος του προγράμματος. Ήταν η πρώτη εμπειρία από αυτό το επίπεδο, έχω πολύ όρεξη ακόμα και ελπίζω να τη δω και στο σημερινό παιχνίδι από τους παίκτες μου», σχολίασε ο κόουτς Βάλεμ.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο στόπερ Φάες (Οστάνδη).

      H αποστολή του Βελγίου:

      Τερματοφύλακες: Νόρντιν Γιάκερς (Γκενκ), Όρτγουιν Ντε Βόλφ (Λόκερεν), Γιανς Τόινσκενς (Αντβέρπ)

      Αμυντικοί: Ντίον Κουλς (Μπριζ), Βουτ Φαές (Οστάνδη), Ντράις Βούτερς (Γκενκ), Ελάιας Κομπό (Άντερλεχτ), Κάσπερ Ντε Νόρε (Γκενκ), Γιουρ Σρίβερς (Μπέβερεν), Ρόκι Μπουσίρι (Έουπεν), Σεμπάστιαν Μπορνό (Άντερλεχτ)

      Μέσοι: Αλέξις Ντε Σαρτ (Σεντ Τρούιντεν), Σάμουελ Μπαστιέν (Σταντάρ), Μπράιν (Γκενκ), Στέφαν Ομεόνγκα (Χιμπέρνιαν), Όρελ Μανγκαλά (Αμβούργο), Αλέξις Σαελεμάεκερς (Άντερλεχτ), Γιάρι Βερσάερεν (Άντερλεχτ)

      Επιθετικοί: Ντόντι Λουκεμπάκιο (Φορτ. Ντίσελντορφ), Σίμπε Σκρίβερς (Μπριζ), Άαρον Ισέκα (Τουλούζ), Ισάακ Μπενζά (Χάντερσφιλντ), Φράνσις Αμουζού (Άντερλεχτ)

      ΙΤΑΛΙΑ

      Γνώρισε μία απρόσμενη ήττα από την Πολωνία και πλέον δεν κρατάει την κατάσταση στα χέρια της για την υπόθεση πρόκρισης. Είχε την υπεροχή του αγώνα βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ στο 40' από ένα σουτ του Μπιέλικ. Πέτυχε ένα ωραίο γκολ με τον Ορσολίνι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο ακυρώθηκε ορθά από το VAR ως οφσάιντ. Πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως όμως με ανορθόδοξο τρόπο. Έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση το σουτ του Πελεγκρίνι όμως σταμάτησε στο δοκάρι.

      Πλέον θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στο αδιάφορο Βέλγιο για να ελπίζει σε πρόκριση. Παράλληλα θέλει και νίκη της Ισπανίας επί της Πολωνίας όχι όμως με περισσότερα από δύο γκολ διαφορά προκειμένου να τερματίσει αυτή στην πρώτη θέση στην τριπλή ισοβαθμία. Σε διαφορετική περίπτωση θα τερματίσει δεύτερη με 6 βαθμούς και η πρόκριση θα γίνει αρκετά περίπλοκη. Γαλλία και Ρουμανία είναι ισόβαθμες στον τρίτο όμιλο με 6 πόντους, αγωνίζονται μεταξύ τους και με μια ισοπαλία περνάνε μαζί στα ημιτελικά.

      «Το Βέλγιο είναι μία δυνατή ομάδα που παραδόξως έχει μηδέν βαθμούς. Δεν νομίζω ότι τα έχουν παρατήσει. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσους επιθετικούς θα χρησιμοποιήσουμε. Έχουμε μια υποχρέωση να νικήσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Είναι το πιο περίπλοκο παιχνίδι μας αλλά δεν έχουμε άλλη εναλλακτική», τόνισε ο Λουίτζι Ντι Μπάτζιο.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσίασε ο εξτρέμ Ζανιόλο (Ρόμα).

      H αποστολή της Ιταλίας:

      Τερματοφύλακες: Εμίλ Αουντέρο (Ουντινέζε), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Λορέντζο Μοντιπό (Μπενεβέντο)

      Αμυντικοί: Κλάουντ Ατζαμπόνγκ (Σασσουόλο), Αλεσάντρο Μπαστόνι , Φεντερίκο Ντιμάρκο (Πάρμα), Κέβιν Μπονιφάζι ( Σπαλ), Αρτούρο Καλαμπρέσι (Μπολόνια), Τζιανλούκα Μαντσίνι (Αταλάντα), Τζιουζέπε Πετσέλα (Τζένοα), Φίλιππο Ρομάνια (Κάλιαρι)

      Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Κάλιαρι), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασσουόλο), Ρολάντο Μαντραγκόρα (Ουντινέζε), Αλεσάντρο Μούρτζια (ΣΠΑΛ), Λορέντζο Πελεγκρίνι, Νικολό Ζανιόλο (Ρόμα), Σάντρο Τονάλι (Μπρέσια)

      Επιθετικοί: Φεντερίκο Κιέζα ( Φιορεντίνα), Πάτρικ Κουτρόνε (Μίλαν), Μόισε Κιν (Γιουβέντους), Ρικάρντο Ορσολίνι (Μπολόνια), Αντρέα Πιναμόντι (Φροζινόνε)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ιταλία δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη και πάλι όμως δεν εξαρτάται από την ίδια η πρόκριση όσα γκολ και να πετύχει. Από την άλλη το Βέλγιο θα εμφανιστεί πιο απελευθερωμένο και θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο τελευταίο του παιχνίδι. Θα προτιμήσω το over αν και θα το περίμενα σε λίγο υψηλότερες τιμές.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        2 Ιταλία U21 3 6 2 0 1 6:3
        4 Βέλγιο U21 3 0 0 0 3 4:8
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ιταλία U21 3 6 2 0 1 6:3
        4 Βέλγιο U21 3 0 0 0 3 4:8
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο imperium, με το υψηλότερο yield +5.22% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες