10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ριτεριάι - Ντέρι Σίτι

25/8/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 609
3 - 2*
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 18' Thomson Joseph
  2. 24' Paulauskas Gytis
  3. 39' Paulauskas Gytis

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 46' James Mccormack Conor
  2. 49' Paulauskas Gytis
  3. 63' Toal Eoin
  4. 72' Akintunde James

Παράταση 1 - 0

  1. 91' Kazlauskas Donatas
  2. 104' Malzinskas Deividas
  3. 118' Kazlauskas Donatas
  4. 120' Lezama Angel

    ΤΖΙΡΟΣ

    1
    € 9,769 14.8%
    X
    € 9,908 15.0%
    2
    € 46,403 70.2%
    Over
    € 657 14.2%
    Under
    € 3,966 85.8%

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    83 ψήφοι:

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    • Γήπεδο: LFF Stadium
    • Χωρητικότητα: 5067
    Δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας στην Ευρώπη η Ριτεριάι

    Δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας στην Ευρώπη η Ριτεριάι

    Η Ριτεριάι από την Λιθουανία υποδέχεται στο Βίλνιους την Ντέρι από την Ιρλανδία σε μονό παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Για τους γηπεδούχους είναι το παιχνίδι της χρονιάς, αφού δεν κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν τη διάκριση και πηγαίνουν στο παιχνίδι σε σχετικά καλό μομέντουμ.

    Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια και η διαδικασία των πέναλτι.

    * Κυκλοφορούσε σενάριο ότι το παιχνίδι θα αναβάλλονταν καθώς όσοι ταξιδεύουν από την Ιρλανδία στην Λιθουανία πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.

    * Η Ριτεριάι δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της στην Ευρώπη, μετρώντας αήττητο 10 αγώνων (6-4-0).

    ΡΙΤΕΡΙΑΙ

    Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του λιθουανικού πρωταθλήματος για 3η διαδοχική χρονιά και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η φετινή σεζόν όμως εξελίσσεται εφιαλτικά γι’ αυτήν αφού μετά από 16 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση (6η) με μόλις 1 νίκη σε 16 παιχνίδια (1-5-10). Με δεδομένο ότι καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται από το φετινό πρωτάθλημα στη Λιθουανία, έχει στρέψει εδώ και καιρό το βλέμμα της στο σημερινό παιχνίδι, όπου θα κυνηγήσει την ευρωπαϊκή διάκριση.

    Στις αρχές Αυγούστου, η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Φινλανδό Τόμι Πιικαράινεν να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, χωρίς όμως να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να την επαναφέρει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ζαλγκίρις Βίλνιους στην έδρα της. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (3’, 52’) αλλά απάντησε ισάριθμες με τους Γκριγκαραβίτσιους (44’) και Λεζάμα (79’ πεν.). Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τις 30 Μαΐου, τρέχοντας ένα αρνητικό σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη (0-5-9).

    Συμμετέχει ανελλιπώς στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ από το 2015, έχοντας ως καλύτερη πορεία της αυτή έως τον 3ο προκριματικό τη σεζόν 2017-18, όπου έμεινε εκτός από την Σκεντίγια. Πέρσι αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο από την Κι Κλάσβικ των Ν. Φερόε.

    «Η Ντέρι μοιάζει παραδοσιακή βρετανική ομάδα, παίζοντας με πολλές μακρινές μπαλιές, αρέσκονται σε παιχνίδι με κεφαλιές και αρκετές μάχες για τις δεύτερες μπαλιές. Παίζουμε στην έδρα μας, επομένως πρέπει να τους κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο», δήλωσε ο Πιικαράινεν.

    Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο βασικός μπακ Λαβσίνας (10/0).

    ΝΤΕΡΙ

    Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κέρδισε με ανατροπή την Κορκ στην έδρα της (3-1) και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3ο λεπτό πληρώνοντας ασυνεννοησία στα μετόπισθεν, ωστόσο στο δεύτερο μέρος έβγαλε αντίδραση και έφερε… τούμπα το ματς σε τρία λεπτά (50’ Φιγκέιρα, 53’ Χάμιλ). Κινδύνεψε σε μία φάση με το 2-2 αλλά στο 90’ «κλείδωσε» τη νίκη με ωραία ενέργεια του Άκιντουντ.

    Στο 2-1-3 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία στο ιρλανδικό πρωτάθλημα το οποίο έχει ξεκινήσει ξανά από τα τέλη Ιουλίου. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά το μέτριο ξεκίνημα και βρίσκεται στην 5η θέση και στο -3 από την πρώτη τριάδα. Πληρώνει μέχρι στιγμής τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών σε σχέση με την περσινή σεζόν, ωστόσο στα τελευταία, και με τη βοήθεια των μεταγραφών, ανεβάζει ρυθμούς. Καλείται πάντως να βελτιωθεί ανασταλτικά, αφού έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε 2 από τα 9 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

    Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από απουσία ενός χρόνου. Η τελευταία φορά που προκρίθηκε από τον 1ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ ήταν το 2014, αποκλείοντας την ουαλική Αμπερίστγουιθ, ωστόσο στη συνέχεια έμεινε εκτός από την Σαχτιόρ της Λευκορωσίας. Τις επόμενες δύο φορές που συμμετείχε αποκλείστηκε από Μίντιλαντ και Ντιναμό Μινσκ.

    Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Ντέβιν δήλωσε: «Η Ριτεριάι είναι ποιοτική ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη εμφάνιση από εμάς για να περάσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο απόγευμα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

    Αγωνιστικά Νέα: Όπως δήλωσε ο Ντέβιν, δύο παίκτες αποκόμισαν μικροπροβλήματα από το παιχνίδι με την Κορκ, ωστόσο δεν είναι κάτι σημαντικό και αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά. Πάντα εκτός ο ενίοτε βασικός στόπερ Γκίλκριστ (6/0).

    Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι μιας και είναι άγνωστο τι πρόσωπο θα εμφανίσει η Ριτεριάι. Η λιθουανική ομάδα πραγματοποιεί τραγική σεζόν στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 1 νίκη, ωστόσο δεν υπάρχει υποβιβασμός κι έτσι έχει στρέψει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη, η Ντέρι ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά στην Ιρλανδία, πληρώνοντας τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχει καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος. Οι μπουκ δίνουν μάλλον σωστά οριακό προβάδισμα στους Ιρλανδούς, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων. Το παιχνίδι είναι μονό και έτσι αμφότερες θα το προσεγγίσουν αρκετά προσεκτικά. Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι, θα ρισκάραμε στο Ημίχρονο Χ.

    FACTS

    • Η ομάδα Ριτεριάι δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
      Σημείο: X2 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
    • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ριτεριάι, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
      Σημείο: Under με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    Αναμετρήσεις Ομάδων
    25/8/2020
    Ριτεριάι
    Ντέρι Σίτι
    2 - 2*

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο iaki, με το υψηλότερο yield +0.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες