Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τον Εργοτέλη ο Δερμιτζάκης

Ανέλαβε τον Εργοτέλη ο Δερμιτζάκης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2014 17:37
O Παύλος Δερμιτζάκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Εργοτέλη όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. «θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός. Τέλος ο Κοιλιάρας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ο αντικαταστάτης του Χουάν Φεράντο στον πάγκο του Εργοτέλη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Κρήτης και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Παράλληλα, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Κοιλιάρα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη».

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής της ομάδας, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία της συνεργασίας με την ΠΑΕ Εργοτέλης και παράλληλα νιώθω υπερήφανος γιατί γνωρίζω σε ποιον σύλλογο έχω έρθει. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα με ποιότητα, δική του φιλοσοφία και κουλτούρα πάνω στο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο τον αντιπροσωπεύει και τον κάνει ιδιαίτερο σαν ομάδα.

Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά από την πλευρά του, να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για τον στόχο της παραμονής στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών
».

Η ανακοίνωση για τον Κοιλιάρα:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κοιλιάρα. Τον ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Ο Γιάννης θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.