Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη για Σουηδία, έγραψε ιστορία ο Ζλάταν

Νίκη για Σουηδία, έγραψε ιστορία ο Ζλάταν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2014 22:51
Φιλική νίκη με 2-0 κόντρα στην Εσθονία πήρε η Σουηδία, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, γράφοντας ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του ομάδας με 50 γκολ, ένα περισσότερο από τον Σβεν Ρίντελ! Έπαιξε στα τελευταία 25 λεπτά ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε φιλικά (από Τουρκία, Δανία και Βέλγιο), η Σουηδία επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς κέρδισε με 2-0 την Εσθονία και ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Αυστρία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Πρωταγωνιστής για τους Σουηδούς ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με πλασέ έπειτα από κόρνερ, με την μπάλα όμως να είναι αμφίβολο εάν πέρασε τη γραμμή. Ο ίδιος με φοβερό τακουνάκι στο 24’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον Ντουρμάζ του Ολυμπιακού να παίζει στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζλάταν έγραψε ιστορία, καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα 50 με την Εθνική του ομάδα και πέρασε στην κορυφή στη σχετική λίστα των σκόρερ αφήνοντας πίσω του κατά ένα τον Σβεν Ρίντελ!

Σε άλλα φιλικά παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν, η Σλοβακία κέρδισε με 1-0 την Μάλτα, με τον Χογκ της Καλλονής να παίζει βασικός για τους φιλοξενούμενους, ενώ η Βοσνία επικράτησε με 3-0 του Λίχτενστάιν χάρη σε γκολ των Ιμπίσεβιτς (2’, 14’) και Τζέκο (24’)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.