Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με το… δεξί στον πάγκο της Ιταλίας ο Κόντε

Με το… δεξί στον πάγκο της Ιταλίας ο Κόντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2014 23:58
Με νίκη συνδυάστηκε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ιταλίας, καθώς η «σκουάντρα ατζούρα» κέρδισε με 2-0 σε φιλικό την Ολλανδία του Χίντινγκ (επίσης ντεμπούτο) χάρη σε τέρματα των Ιμόμπιλε (3’) και Ντε Ρόσι (10’ πεν.), με τους Ολλανδούς να μένουν με δέκα παίκτες από το 9’ λόγω αποβολής του Μάρτινς Ίντι.

Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, η Ιταλία του Αντόνιο Κόντε κέρδισε με 2-0 την Ολλανδία σε φιλικό που διεξήχθη στο Μπάρι λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι στη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2016.

H «σκουάντρα ατζούρα» πήρε προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με ωραία ενέργεια του Ιμόμπιλε αφού προηγήθηκε εξαιρετική πάσα του Μπονούτσι. Έξι λεπτά μετά οι Ιταλοί κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Μάρτινς Ίντι, με τον Ντε Ρόσι να «γράφει» ένα λεπτό μετά το 2-0.

Στην επανάληψη, η Ολλανδία είχε καλές στιγμές με τους Φαν Πέρσι και Σνάιντερ για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο οι «οράνιε» δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τον Χίντινγκ στον πάγκο τους.

Ιταλία: Σιρίγκου, Μπονούτσι, Νταρμιάν, Ρανόκια, Αστόρι, Ντε Σίλιο, Ντε Ρόσι (67’ Παρόλο), Μαρκίζιο (63’ Βεράτι), Τζιακερίνι, Ιμόμπιλε (77’ Τζιοβίνκο), Ζάζα (73’ Ντέστρο)

Ολλανδία: Σίλεσεν, Γιάνματ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι, Σνάιντερ, Ντε Γιονγκ (63’ Πίτερς), Βαϊνάλντουμ (86’ Φερ), Μπλιντ, Κάουτ, Φαν Πέρσι, Λανς (12’ Βέλτμαν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.