Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Γιουνάιτεντ με υπογραφή του 18χρονου Γουίλσον (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Γιουνάιτεντ με υπογραφή του 18χρονου Γουίλσον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2014 23:59
Με τον 18χρονο Τζέιμς Γουίλσον να πραγματοποιεί ονειρκό ντεμπούτο πετυχαίνοντας δύο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 τη Χαλ στο «Όλντ Τράφορντ» και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-1 της Χαλ στο «Όλντ Τράφορντ» έχοντας πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Γουίλσον.

Ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους (31’, 61’), ενώ στο 86’ ο Φαν Πέρσι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, καθώς η Χαλ είχε μειώσει στο 63’ με τον Φράιατ.

Με αυτή τη νίκη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε ζωντανή στη μάχη για την Ευρώπη, ωστόσο για να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σαουθάμπτον και παράλληλα ήττα της Τότεναμ από την Άστον Βίλα στο Λονδίνο.

Να σημειωθεί πως ο Ράιαν Γκιγκς πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση ως ποδοσφαιριστής στο «Όλντ Τράφορντ» και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Τα γκολ του Γουίλσον:





Η είσοδος του Γκιγκς στο παιχνίδι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.