Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Αρτέμιο Φράνκι» η Σασουόλο!

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Αρτέμιο Φράνκι» η Σασουόλο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2014 22:06
Μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια για την παραμονή της πήρε η Σαασουόλο, η οποία κέρδισε με 4-3 την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» χάρη σε χατ-τρικ του Μπεράρντι και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού δύο στροφές πριν το φινάλε!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι», η Σασουόλο πήρε μια νίκη ζωτικής σημασίας για την παραμονή της στη Σέριε Α, καθώς κέρδισε με 4-3 τη Φιορεντίνα, η οποία λίγο έλειψε να… μιμηθεί το κατόρθωμα της Κρίσταλ Πάλας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Λορέντζο Μπερνάρντι ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ σε 19 λεπτά (23’ πεν., 33’, 42’) δίνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Σανσόνε για το 4-1 στο 65’, καθώς η Φιορεντίνα είχε μειώσει στο 57’ με πέναλτι του Ροντρίγκεθ.

Παρόλα αυτά οι «βιόλα», δεν το παράτησαν, μείωσαν σε 4-3 μέσα σε τρία λεπτά με τους Ρόσι (72’) και Κουαντράντο (75’), ενώ στα υπόλοιπα λεπτά είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι!

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα η Σασουόλο να πάρει μια μεγάλη νίκη η οποία ίσως αποβεί καθοριστική στη μάχη της για τη σωτηρία, καθώς της επέτρεψε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να ανέβει στην 15η θέση, δύο στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος Μπερνάρντι που αγωνίζεται ως δανεικός στη Σασουόλο από τη Γιουβέντους, σημείωσε το 3ο χατ-τρικ του τη φετινή σεζόν, φτάνοντας τα 16 γκολ στη Σέριε Α.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.