Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργείται για να μην χάσει το Mουντιάλ ο Βιντάλ

Χειρουργείται για να μην χάσει το Mουντιάλ ο Βιντάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2014 22:44
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας κάνει ο Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος θα μπει αύριο στο χειρουργείο ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο και να είναι έτοιμος για να ενισχύσει την Εθνική Χιλής στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Γιουβέντους γνωστοποίησε πως ο Αρτούρο Βιντάλ θα περάσει αύριο την πόρτα του χειρουργείου ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Όπως είναι φυσικό, ο Χιλιανός άσος θα χάσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν εκφράζεται έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ, αν και πιο ακριβή νέα θα γνωρίζουμε μετά την εγχείρηση του.

«Θα εξετάσουμε το γόνατό του πριν συμβεί αυτό και μετά θα πάρουμε την τελική απόφαση. Το πρόβλημά του είναι περίπλοκο. Είναι τραυματισμός στο μηνίσκο. Πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι 100% έτοιμος για την πρεμιέρα της Χιλής (σ.σ κόντρα στην Αυστραλία), αλλά δεν θα πάρουμε ρίσκο για να χάσει τη διοργάνωση», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο γιατρός της Χιλής, Τζιοβάνι Καρκούρο.

Υπενθυμίζεται πως η Χιλή βρίσκεται στον 2ο όμιλο με Ισπανία, Ολλανδία και Αυστραλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.