Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Ρονάλντο στον τελικό η Ρεάλ

Χωρίς Ρονάλντο στον τελικό η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 15:30
Οριστικά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ, όπως επιβεβαίωσε την Τρίτη ο Κάρλο Αντσελότι.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Ρονάλντο δεν θα επιτρέψει στον Πορτογάλο άσο να ενισχύσει την Ρεάλ στον αυριανό (16/4) τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα ο Κάρλο Αντσελότι είχε εκφράσει πριν λίγες ημέρες την αισιοδοξία του πως ο «CR7» έχει ελπίδες να αγωνιστεί στο «κλάσικο», ωστόσο στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου, αποκάλυψε πως δεν υπολογίζει στον Πορτογάλο:

«Δεν θα ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του Ρονάλντο, επομένως δεν θα παίξει. Θα προπονηθεί αύριο και μετά θα ταξιδέψει στη Βαλένθια για να δει το παιχνίδι. Το πρωί έμαθα πως δεν μπορώ να υπολογίζω στον παίκτη», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Έχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε απουσία, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή. Σίγουρα χάνουμε έναν παίκτη με τεράστια ποιότητα, αλλά η απουσία του μας έχει δώσει μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς τρέχουμε περισσότερο και παίζουμε πιο πολύ σαν ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.