Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τουρέ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τουρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 15:10
Για περίπου δύο εβδομάδες θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Γιάγια Τουρέ, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον παίκτη να χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά και το Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιάγια Τουρέ, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο Ιβοριανός χαφ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 10-15 ημέρες ύστερα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ.

«Τελικά δεν είναι τόσο σοβαρό, όσο νομίζαμε αρχικά. Θα χρειαστεί δέκα μέρες με δύο εβδομάδες για να επανέλθει» είπε ο Χιλιανός προπονητής.

Υπενθυμίζεται πως ο Τουρέ αποχώρησε με πρόβλημα στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Πελεγκρίνι είχε δηλώσει μετά τον αγώνα πως δύσκολα ο παίκτης θα προλάβει κάποιο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο τραυματισμός του έθετε σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο άσος των «πολιτών» θα χάσει μόλις τα παιχνίδια με Σάντερλαντ (16/4), Γουέστ Μπρομ (21/4) και Κρίσταλ Πάλας (27/4) και θα επιστρέψει στο δύσκολο παιχνίδι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» στις 3 Μαΐου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.