Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Ίσως παίξει στον τελικό με την Μπαρτσελόνα ο Ρονάλντο»

Αντσελότι: «Ίσως παίξει στον τελικό με την Μπαρτσελόνα ο Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2014 20:25
Παρότι τα ισπανικά Μέσα θεωρούν σίγουρη την απουσία του Ρονάλντο στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη, ο Κάρλο Αντσελότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Πορτογάλου άσου.

Ο Ρονάλντο έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (16/4), ενώ είναι αμφίβολος για τον πρώτο ημιτελικό με τη Μπάγερν στη Μαδρίτη.

Παρόλα αυτά ο Κάρλο Αντσελότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ρονάλντο στον τελικό που θα διεξαχθεί στο «Μεστάγια», αν και δήλωσε πως δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του εφόσον ο παίκτης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση:

«Δεν ξέρω εάν ο Ρονάλντο παίξει την Τετάρτη. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε την κατάσταση του. Ταλαιπωρείται από μικρό τραυματισμό και γι’ αυτό ίσως μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου, όμως δεν θα πάρουμε ρίσκα».

«Η Μπάγερν είναι το φαβορί»

Όσον αφορά την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την Ρεάλ αντιμέτωπη με την Μπάγερν, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως οι Βαυαροί είναι το φαβορί, όμως η Ρεάλ δεν θα της… χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό:

«Η Μπάγερν είναι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Ο Γκουαρντιόλα έχει μεγάλη εμπειρία και θα είναι δύσκολο. Είναι το φαβορί, όμως δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος και θα είναι δύσκολο και γι’ αυτούς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.