Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι πριν τα πλει-οφ

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι πριν τα πλει-οφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 21:33
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ισοβαθμούν προσωρινά με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση (63 βαθμούς) και να ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους για τα πλει-οφ της Σούπερ Λιγκ. Ισοπαλία και στα δοκάρια (Ναπολεόνι 89’, Καρέλης 78’).

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, σκορ που ευνοεί τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει πλέον την ευκαιρία να ξεφύγει με τρεις βαθμούς στην δεύτερη θέση!

Στο παιχνίδι – πρόβα για τα πλει-οφ, οι δύο ομάδες παρότι έδωσαν βάση στην άμυνα, είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, με το 0-0 να μένει ωστόσο μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Πιο απειλητικός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος είχε κάποιες καλές στιγμές για γκολ, ενώ στο 26’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Λαζαρίδης πάτησε τον Μπέργκ στην περιοχή, με τον διαιτητή ωστόσο να μην καταλογίζει κάτι.

Καλύτερο από άποψη ευκαιριών το δεύτερο ημίχρονο, με τους «πράσινους» να απειλούν με σουτ των Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Ζέκα, ενώ στο 78’ ο Καρέλης σημάδεψε το δοκάρι του Τσενάμο.

Ωστόσο ο Ατρόμητος απάντησε στο 89’ όταν Ναπολεόνι έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ούμπιντες, ωστόσο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του τριφυλλιού.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, καθώς ο νεοεισελθόντας Φάμπιο βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπίνο, ωστόσο ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έσωσε την ομάδα, διατηρώντας το 0-0 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.