Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Τρίποντο» παραμονής για Πανιώνιο, «τσίμπησε» βαθμό η Βέροια

Σούπερ Λιγκ: «Τρίποντο» παραμονής για Πανιώνιο, «τσίμπησε» βαθμό η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 20:29
Μεγάλη νίκη πήρε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Πανιώνιος, καθώς οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 3-0 τον αντίπαλο τους και σχεδόν «κλείδωσαν» την παραμονή τους στην κατηγορία. «Χρυσό» βαθμό πήρε στο Αγρίνιο η Βέροια, 0-0 με Παναιτωλικό.

Με τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτό, ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και ξέφυγε προσωρινά με 7 βαθμούς από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου η οποία ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γιάννου, έπειτα από λάθος έξοδο του Μπαντή.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό του ματς και στο 29’ έφτασαν στο 2-0 όταν μετά από αντεπίθεση, ο Γιάννου έδωσε στον Αραβίδη και αυτός διπλασίασε το προβάδισμα του Πανιωνίου.

Ο Αστέρας προσπάθησε να μειώσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο αντί αυτού, ο Ντούνης «έγραψε» το 3-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε του ματς.

Έτσι ο Πανιώνιος «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση με 38 βαθμούς και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, ενώ από την άλλη ο Αστέρας έμεινε στην 5η θέση με 57.

«Τσίμπησε» βαθμό η Βέροια

Σούπερ Λιγκ: «Τρίποντο» παραμονής για Πανιώνιο, «τσίμπησε» βαθμό η Βέροια
Στο άλλο παιχνίδι, η Βέροια έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και βγήκε έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά τη νίκη της την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Ξάνθη (3-2), η Βέροια έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού (0-0) και έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή της.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι ευκαιρίες προς τις δύο εστίες ήταν λίγες, με τον Καμαρά να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους, καθώς έχασε δύο μεγάλες στιγμές στο φινάλε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, η Βέροια έφτασε τους 32 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά για 1 βαθμό από την 16η θέση, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός πήγε στους 39 και παρέμεινε στην 8η.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.