Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Απίθανο πλέον να πάρει το πρωτάθλημα η Τσέλσι»

Μουρίνιο: «Απίθανο πλέον να πάρει το πρωτάθλημα η Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 21:07
Καμία ελπίδα για το πρωτάθλημα δεν δίνει στην Τσέλσι ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την ήττα της ομάδας του από την Κρίσταλ Πάλας (1-0) στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Η Τσέλσι γνώρισε 2η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, οι «μπλε» παραμένουν προσωρινά στην κορυφή με 69 βαθμούς, ωστόσο έδωσαν την ευκαιρία στην Λίβερπουλ να τους ρίξει από την πρώτη θέση εφόσον κερδίσει την Τότεναμ την Κυριακή, ενώ η 3η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μόλις στο -3 έχοντας και τρία παιχνίδια λιγότερα!

Γι’ αυτό ο Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε την άποψη πως η Τσέλσι δεν έχει πλέον ελπίδες για τον τίτλο, καθώς όπως τόνισε, η ομάδα του εξαρτάται από πολλά αποτελέσματα:

«Πλέον πιστεύω πως είναι αδύνατο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Εξαρτιόμαστε σε μεγάλο βαθμό από άλλα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια που μας απομένουν, όμως ο κύριος στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, παρά να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.