Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συλαϊδόπουλος: «Ας είναι αυτό η απαρχή για να πιστέψουν περισσότερο οι Έλληνες στους Έλληνες» (video)

Συλαϊδόπουλος: «Ας είναι αυτό η απαρχή για να πιστέψουν περισσότερο οι Έλληνες στους Έλληνες» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/4/2024 22:54
Ο προπονητής της U19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε εμφανώς συγκινημένος για την κατάκτηση του Youth League, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε αυτή να είναι η απαρχή για να πιστέψουν περισσότερο οι Έλληνες στους Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο Νέων κατακτώντας το Youth League στον τελικό με την Μίλαν.

Μετά το φινάλε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στην Cosmote TV για την ιστορική επιτυχία:

«Πρωταθλητές Ευρώπης, δύο λέξεις, δεν ξέρω αν μπορούμε να κατανοήσουμε, ακριβώς τι έχουμε κάνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Είμαστε 10 εκατ. Έλληνες. Μόνο 20 μπορούν να το πουν ότι είναι πρωταθλητές Ευρώπης, τα παιδιά του 2004. Σε συλλογικό επίπεδο είμαστε εμείς. Είναι εκπληκτικό επίτευγμα. Είμαστε δίκαια πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Αποδείξαμε ότι υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει μεθοδική δουλειά. Ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο και πρέπει όλοι να πιστέψουμε σε αυτό. Θεωρώ ότι έχουν να δώσουν πάρα πολλά τα νέα παιδιά, αλλά και οι νέοι άνθρωποι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ας είναι αυτό η απαρχή για να πιστέψουν περισσότερο οι Έλληνες στους Έλληνες».

Για το πού το αφιερώνει: «Αρχικά στα παιδιά, ένα εκπληκτικό γκρουπ, μία ομάδα με δυνατό χαρακτήρα, είμαστε πολύ δεμένοι και αυτό φαίνεται. Στον οργανισμό, στον πρόεδρο, έχει επενδύσει χρόνο, χρήμα, εμείς που το ζούμε καθημερινά μπορούμε να το αντιληφθούμε. Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα σε όλης της Ελλάδας και φυσικά στην οικογένειά μου, έχουμε κάνει τεράστιες θυσίες, για να είμαι αυτή τη στιγμή εγώ εδώ, τους αγαπάω πάρα πολύ, να ναι καλά».Για το τι είπε στο ημίχρονο: «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μετά μένουν 45 λεπτά και μετά ιστορία. Και αυτό είναι μαγεία. Υπάρχουν 45 λεπτά και μετά δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Και από τη στιγμή που απ’ ότι φαίνεται το αξίζουμε, δείχνουμε ότι είμαστε καλύτεροι, πρέπει να γυρίσουμε με το τρόπαιο».

Για το τρίτο γκολ: «Ήταν εκπληκτικό, ήταν το κερασάκι σε μία παράσταση, που μπορούσε κάποιος να δει πολλά τακτικά ζητούμενα. Ήμασταν εξαιρετικοί και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού. Είμαστε μία ομάδα που πέραν του χαρακτήρα και της προσωπικότητας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζουν τεράστια συγχαρητήρια σε όλο το σταφ. Μπορεί να είμαι μπροστά, όμως υπάρχουν πολλά άτομα που είναι πίσω από εμένα. Είναι μία δικαίωση για όλους, το πιστεύαμε πάρα πολύ. Μετά το παιχνίδι στη Λέτσε είπα ότι μπορούμε να πάμε πολύ μακριά. Μπορεί να έβλεπα σε αυτό το γκρουπ κάτι που δεν ήταν ορατό, αλλά η πίστη, η αυτοπεποίθηση και ο χαρακτήρας ήταν εκεί και αυτό νομίζω ήταν μας οδήγησε ως εδώ».

Για την Εθνική Ανδρών: «Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού έχει βρει τον δρόμο της. Είμαστε η μοναδική ομάδα που είμαστε σε έναν ημιτελικό Ευρώπης και μιας και είμαι μέλος και της πρώτης ομάδας, πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε και σε δεύτερο τελικό Ευρώπης στην ίδια χρονιά. Θα είναι για μένα κάτι εξαιρετικό και μαγικό για το σύλλογο. Για την Εθνική δεν είμαι ο αρμόδιος, αλλά σίγουρα υπάρχει μία γενιά που αξίζει να βρεθεί στο Euro».


Σχόλια:

billmaz 23/4/2024 12:30

Σιγά το θαύμα ρε μάγκες !

aggelos2000 23/4/2024 17:23

άμα είναι τόσο εύκολο ας το κάνει και ο παναθηναϊκός και να μην πετά μαγκιές εδώ για ένα Κύπελλο Ελλάδας με τους Αρειανούς μας έχετε πρήξει για το πως θα γίνει, που θα γίνει και αν θα ναι κόσμο τι να λέμε μετά

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.