Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός (video)

Πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/4/2024 20:42
Ο Ολυμπιακός νίκησε στο κλειστό του Ρέντη στον συγκλονιστικό τέταρτο τελικό της Volleyleague τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ (25-17, 25-19, 20-25, 21-25, 15-12) και κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημά του και το 33ο της ιστορίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος του τέταρτου σετ υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή διότι μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από τους οργανωμένους φίλους των γηπεδούχων χτύπησε άνθρωπο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και οι διαιτητές διέταξαν εκκένωση της εξέδρας των οργανωμένων.



Οι Πειραιώτες έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες στέφθηκαν πρωταθλητές, κάνοντας το 3-1 στη σειρά των τελικών απέναντι στους «πράσινους».

Στα δύο πρώτα σετ οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο τάραφλεξ κι έμοιαζαν έτοιμοι να φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση, παρά το γεγονός ότι το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο και ο κόσμος τους δεν έδωσε δυναμικό «παρών» για να τους βοηθήσει.

Στη συνέχεια το «τριφύλλι» εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στον Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού του Τζούριτς κι απάντησε κερδίζοντας εκείνο τα δύο επόμενα σετ.

Στο τάι μπρέικ όμως οι παίκτες του κόουτς Καστελάνι ήταν ανώτεροι και πήραν τη μεγάλη νίκη με 15-12 χάρη στον εκπληκτικό Ιντάλγκο κατακτώντας το πρωτάθλημα και κάνοντας το νταμπλ, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας πριν από περίπου ένα μήνα στη Λάρισα.

Τα σετ: 25-17, 25-19, 20-25, 21-25, 15-12






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.