Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Αφιερώνουμε το τρόπαιο σ’ όλους τους Έλληνες» (video)

Μαρινάκης: «Αφιερώνουμε το τρόπαιο σ’ όλους τους Έλληνες» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/4/2024 22:36
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πανευτυχής μετά την κατάκτηση του Youth League από την U19 του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνονται στις Ακαδημίες των «ερυθρόλευκων», τόνισε πως τρεις-τέσσερις παίκτες μπορούν να σταθούν άμεσα στην πρώτη ομάδα ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο σ’ όλους τους Έλληνες.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της Μίλαν στον τελικό του Youth League και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, φέρνοντας στην Ελλάδα τον πρώτο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που βρισκόταν στην Νιόν μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στην Cosmote TV δηλώντας τα εξής:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο και σήμερα είναι η πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο που μία ομάδα κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Βλέπαμε τι δουλειά γίνεται στις γίνεται στις ακαδημίες, μας. Μετά τον αγώνα με την Ίντερ είπα στους παίκτες πως μπορούν να το πιστέψουμε, ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Γίνεται μια δουλειά εδώ και χρόνια σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Έχουμε μεγάλα ταλέντα τα οποία ελπίζουμε στα χρόνια που έρχονται ότι θα γράψουν τη δική τους ιστορία».

Για το πρότζεκτ με χτίσιμο στις Ακαδημίες και κέρδη: «Ο Ρέτσος είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για Έλληνα παίκτη. Αλλά δεν είναι αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι ένα παιδί από την ακαδημία μας. Μεγάλωσε και συνεχίζει να διαπρέπει. Είναι πολύ μεγάλο όφελος. Μιλάμε για τα Ελληνόπουλα που έχουν ταλέντo και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε όλο τον κόσμο και στην Ευρώπη».

Για το ποιους παίκτες βλέπει στην πρώτη ομάδα: «Άμεσα βλέπουμε 3-4 παιδιά από την Under 19 στην πρώτη ομάδα. Ένα παιδί 18, 19 χρονών δεν είναι νέος στην Ευρώπη, αλλά διαπρέπει στις μεγάλες ομάδες. Το βλέπουμε αυτό και στην Πρέμιερ Λιγκ. Παιδί 19χρονων από την Βραζιλία και στα 20 διαπρέπει στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να γράψουν τη δική τους ιστορία».

Για το γεγονός πως οι νέοι φαίνεται να δείχνουν το δρόμο στους μεγάλους: «Είχα πει στην ομάδα Νέων καλά που είστε εσείς και μας δίνετε χαρές. Στην Κωνσταντινούπολη είπα στην ανδρική ομάδα ότι ακολούθησαν τους Νέους. Ότι με λίγη καθυστέρηση αλλά μας δίνουν και αυτοί χαρές. Γράψαμε ιστορία μέσα στην Τουρκία που ήταν πολύ σημαντικό και σήμερα στην Ευρώπη».

Για το αν πιστεύει και κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου με την Ανδρών: «Το πιστεύουμε και έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους. Αυτή η μεγάλη νίκη, αυτό το τρόπαιο είναι πολύ καλό για την Ελλάδα και το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.