Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: 2x2 για Ατλέτικο Μινέιρο, ούτε τώρα η Λανούς (video)

Κόπα Λιμπερταδόρες: 2x2 για Ατλέτικο Μινέιρο, ούτε τώρα η Λανούς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2014 14:18
Με ανάποδο ψαλιδάκι του Μπερόλα στο 86’, η Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο έκανε την ανατροπή (2-1) απέναντι στην Σάντα Φε και πήρε τη δεύτερη νίκη της στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πρώτη νίκη για Φλαμένγκο, ούτε τώρα η Λανούς

Η Ατλέτικο Μινέιρο ζορίστηκε αρκετά κόντρα στη κολομβιανή Σάντα Φε, ωστόσο η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής κατάφερε στο φινάλε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να κάνει το 2x2 στο θεσμό.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι έμειναν με δέκα παίκτες στο 45’ λόγω αποβολής του Μεντίνα, προηγήθηκαν μέσα στη Βραζιλία με το γκολ του Πέρεζ στο 60', ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Ζό ισοφάρισε για την Ατλέτικο.

Εν τέλει το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 86’ ο Μπερόλα ο οποίος σκόραρε με ανάποδο ψαλιδάκι, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του Ροναλντίνιο.

Πρώτη νίκη για Φλαμένγκο, ούτε τώρα η Λανούς


Κόπα Λιμπερταδόρες: 2x2 για Ατλέτικο Μινέιρο, ούτε τώρα η Λανούς (video)
Την πρώτη της νίκη στο θεσμό πήρε η Φλαμένγκο η οποία κέρδισε με 3-1 την Εμελέκ στο Μαρακανά, αφήνοντας έτσι πίσω της την ήττα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Λεόν.

Η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Καριόκα δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην ομάδα του Εκουαδόρ, με τον Ελάνο να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 55’ ο Ερνάνι, που ξεκίνησε βασικός παρότι φημολογείται πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ο Έβερτον στο 82’ «κλείδωσε» τη νίκη της Φλαμένγκο, με τον Εσκαλάντα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την Εμελέκ στο φινάλε του αγώνα.

Κόπα Λιμπερταδόρες: 2x2 για Ατλέτικο Μινέιρο, ούτε τώρα η Λανούς (video)
Από την άλλη, η κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάκα, Λανούς δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο θεσμό, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τη Σέρο Πορτένιο στη Παραγουάη και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου της.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσαν τρία γκολ μέσα σε δέκα λεπτά με τους Γκουίζα (46’) και Ζούλιο Σέζαρ (50’, 56’ πεν.).

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ίσμαελ Μπλάνκο (μπήκε στο 75’) μείωσε στο 59’ για το τελικό 3-1 με τον Ορτιζ, καθώς στη συνέχεια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Α. Ρομέρο (66') για τους γηπεδούχους.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Ουνιόν Εσπανίολα με τη Μποταφόγκο στη Χιλή, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 75’ με το γκολ του Τσάβεζ, ωστόσο οι βραζιλιάνοι ισοφάρισαν στο 86’ για το τελικό σκορ με το τέρμα του Φερέιρα.

Τα γκολ:


Ατλέτικο Μινέιρο - Σάντα Φε



Φλαμένγκο - Εμελέκ



Σέρο Πορτένιο - Λανούς



Ουνιόν Εσπανίολα - Μποταφόγκο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.