Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Πρέπει να ρισκάρουμε…»

Στέφενς: «Πρέπει να ρισκάρουμε…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2014 20:00
Πιο τολμηρός με σκοπό να ανατρέψει το 0-1 της Τούμπας θα παρουσιαστεί στη Λισαβόνα κόντρα στη Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ όπως προανήγγειλε ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αν και τόνισε πως η ομάδα του θα πάρει ρίσκα μετά την ήττα (0-1) της Τούμπας.

Μάλιστα ο ίδιος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ κα τον Φερνάντο Σάντος να παίρνει τη θέση του στον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά, ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για:


-το αν ο ΠΑΟΚ θα ρισκάρει: «Πρέπει να ρισκάρουμε. Η Μπενφίκα ήδη προηγείται με 1-0 στο ζευγάρι κι από τη στιγμή που χάσαμε πρέπει να ρισκάρουμε στο παιχνίδι της Πέμπτης».

-το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει με γρήγορο ρυθμό ή θα προσπαθήσει να είναι συμπαγής και θα κυνηγήσει το γκολ: «Ας το αφήσουμε να είναι έκπληξη. Το ίδιο είχα πει και στο πρώτο παιχνίδι».

-την ψυχολογική διαχείριση της ομάδας: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Να δώσουμε στους παίκτες την αυτοπεποίθηση ακόμη κι όταν χάνουμε. Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι εκείνο, και τώρα πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πάρουμε ρίσκα».

-το πώς θα σταματήσει την Μπενφίκα: «Θα βγούμε στο γήπεδο με 14 παίκτες. Νομίζω όμως πως ο διαιτητής δεν θα μας αφήσει (γέλια)».

-την απουσία του Σαλπιγγίδη (ερώτηση από τους Πορτογάλους): «Ο Σαλπιγγίδης είναι άρρωστος και είναι εκτός αποστολής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.