Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη στη Γένοβα για Μίλαν, γκέλα η Ίντερ

Σέριε Α: Νίκη στη Γένοβα για Μίλαν, γκέλα η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 18:12
Με γκολ των νεοαποκτηθέντων Τααράμπτ (12’) και Ραμί (58’), η Μίλαν κέρδισε με 2-0 την Σαμπντόρια στη Γένοβα και έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της για την έξοδο της στην Ευρώπη. Εντός έδρας «γκέλα» για Ίντερ.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μίλαν στο πρωτάθλημα, καθώς οι «ροσονέρι» κέρδισαν με 2-0 την Σαμπντόρια στη Γένοβα, έφτασαν τους 35 βαθμούς και βρίσκονται προσωρινά στο -5 από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Κλάρενς Ζεεντορφ πήρε προβάδισμα στο 12ο λεπτό με τον Τααράμπτ, ενώ στο 58’ ο Ραμί «κλείδωσε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Από την πλευρά της η Σαμπντόρια διαμαρτυρήθηκε στο δεύτερο γκολ της Μίλαν, φωνάζοντας για φάουλ του Πατσίνι στον Ντα Κόστα, ενώ στο 68’ είχε παράπονα για ανατροπή του Εντερ από τον Αμέλια.

Μάλιστα στο 72’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάξι Λόπεζ, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν εύκολα για τους «ροσονέρι» οι οποίοι πήραν μια πολύτιμη νίκη και πλησίασαν στην 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γκέλα η Ίντερ, ανάσα για Κίεβο


Σέριε Α: Νίκη στη Γένοβα για Μίλαν, γκέλα η Ίντερ
Αντίθετα, η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της απέναντι στην Κάλιαρι και κινδυνεύει να μείνει στο -13 από την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μέσα στο «Μεάτσα» με πέναλτι του Πινίγια (40’) και παρά την ισοφάριση του Ρολάντο στο 52’, οι «νερατζούρι» δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη μια εβδομάδα μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Φιορεντίνα (2-1).

Αντίθετα σπουδαία νίκη στο ντέρμπι ουραγών πήρε η Κίεβο, η οποία κέρδισε με 2-0 την Κατάνια και πήρε «ανάσα» στην μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μεγάλη νίκη και για τη Βερόνα η οποία αν και αγχώθηκε, κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Λιβόρνο, έχοντας βασικό τον Βαγγέλη Μόρα.

Τέλος ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Ουντινέζε με την Αταλάντα στο Φρίουλι, με τις δύο ομάδες να παραμένουν λίγες θέσεις πιο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.