Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δυσκολεύτηκε η Λίβερπουλ, νίκη στο 90+2’ για Νιούκαστλ

Πρέμιερ Λιγκ: Δυσκολεύτηκε η Λίβερπουλ, νίκη στο 90+2’ για Νιούκαστλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 17:34
Σε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Σουόνσι, ωστόσο με γκολ των Χέντερσον και Στάριτζ, πήρε τη νίκη με 4-3 και παρέμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι! Νίκη στο 90+2' για Νιούκαστλ.

«Σκούρα» τα βρήκε απέναντι στη Σουόνσι η Λίβερπουλ, ωστόσο οι «κόκκινοι» αν και δύσκολα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-3 στο «Άνφιλντ» και να διατηρήσουν το -4 από την κορυφή!

Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα είχε εύκολο απόγευμα, όταν ο Στάριτζ στο 3ο λεπτό και ο Χέντερσον στο 20’ έδωσαν νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, η Σουόνσι δεν σήκωσε λευκή σημαία, με τον πρώην «κόκκινο» Σέλβι να μειώνει με εξαιρετικό σουτ στο 23’, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπόνι με κεφαλιά (η μπάλα κόντραρε στον ώμο του Σκτρελ) ισοφάρισε σε 2-2 για τους «κύκνους»!

Ο Στάριτζ με κεφαλιά στο 36’ ξαναέδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, όμως και πάλι ο Μπόνι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 47’ έκανε το 3-3.

Παρόλα αυτά η Λίβερπουλ δεν πτοήθηκε και στο 74’ μετά από διώξιμο του Γουίλιαμς στο σουτ του Σουάρες, ο Χέντερσον επωφελήθηκε και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-3, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στους «κόκκινους» οι οποίοι έφτασαν τους 56 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην 4η θέση.

Νίκη στο 90+2’ για Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Δυσκολεύτηκε η Λίβερπουλ, νίκη στο 90+2’ για Νιούκαστλ
Στο άλλο παιχνίδι, η Νιούκαστλ με γκολ του Λόικ Ρεμί στο 90+2’ κέρδισε με 1-0 την Άστον Βίλα και έβαλε τέλος σε ένα σερί 4 άσχημων αποτελεσμάτων.

Οι «καρακάξες» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην Άστον Βίλα η οποία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου είχε την υπεροχή και με σκόρερ τον Ρεμί στις καθυστερήσεις, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0.

Μάλιστα ο Γάλλος φορ που έφτασε τα 12 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν, είχε δοκάρι στο 90’ για να ανοίξει νωρίτερα το σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.