Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: «Καθάρισε» με χατ-τρικ ο Ζλάταν

Σαμπιονά: «Καθάρισε» με χατ-τρικ ο Ζλάταν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 17:48
Με χατ-τρικ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Τουλούζ 4-2 εκτός έδρας και διατήρησε το +5 από τη δεύτερη Μονακό.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λεβερκούζεν, η Παρί Σεν Ζερμέν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τουλούζ (4-2), έχοντας πρωταγωνιστή (ποιον άλλον;) τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ έδωσε το προβάδισμα στους «πρωτευουσιάνους» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 32’, ωστόσο η μαχητική Τουλούζ έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Γιεντέρ στο 44ο λεπτό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και ξαναπήρε το προβάδισμα, με τον Λαβέτζι να «γράφει» το 2-1 στο 56’, ενώ ο Ζλάταν με δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από ασίστ του Καμπάιγ στο 68’, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Λοράν Μπλαν.

Ο Γιεντέρ τέσσερα λεπτά μετά μείωσε σε 3-2 για τους γηπεδούχους, όμως στο 89’ ο Σουηδός επιθετικός με το 22ο φετινό του γκολ στο Σαμπιονά, «σφράγισε» τη νίκη της Παρί, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Με αυτή τη νίκη, η Παρί διατήρησε το +5 από την δεύτερη Μονακό και μπορεί να στέφεται το ντέρμπι με την Μαρσέιγ στο «Παρκ Ντε Πρένς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.