Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Και τώρα… τελικός για Άρη

Σούπερ Λιγκ: Και τώρα… τελικός για Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2014 19:20
Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στον Άρη και τη Βέροια στο «Κλ. Βικελίδης» και πλέον το παιχνίδι των «κίτρινων» με τον Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική στην Κρήτη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Η Βέροια ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι ουραγών με τον Άρη, καθώς έφυγε με το «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το «Κλ. Βικελίδης», διατήρησε το +2 από τον αντίπαλο της στην προτελευταία θέση και μείωσε στους 2 τη διαφορά της από τον 16ο Πλατανιά.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τη Βέροια να είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και τον Άρη να ισορροπεί στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει γκολ και να πάρει μια πολύτιμη νίκη στη μάχη για την παραμονή.

Να σημειωθεί πως στο φινάλε οι γηπεδούχοι φώναζαν για πέναλτι σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή της Βέροιας.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, οι δύο ομάδες παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τη Βέροια να είναι σαφώς ευνοημένη από το αποτέλεσμα, καθώς διατήρησε το +2 από τον Άρη ο οποίος καλείται να πάρει τη νίκη στην έδρα του 16ου Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική αν θέλει να έχει ελπίδες για τη σωτηρία.

Ευνοημένοι από το αποτέλεσμα είναι βέβαια οι Λεβαδειακός και Πανιώνιος καθώς βρίσκονται στο +7 από την 17η θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό.

Νίκες για Πανιώνιο, Παναιτωλικό


Σούπερ Λιγκ: Και τώρα… τελικός για Άρη
Σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο, καθώς οι «κυανέρυθροι», στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Παναγόπουλου, κέρδισαν με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη «Νέα Σμύρνη» και απομακρύνθηκαν από τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Κολοβού (22’) και Ντιούνη (77’), με τον ΠΑΣ από την άλλη να είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη εμφάνισε πολλά προβλήματα και γνώρισε τελικά την πρώτη του ήττα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο.

Από την άλλη, νίκη πήρε και ο Παναιτωλικός ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο και διατήρησε το αήττητο στην έδρα του για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι!

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να παίρνει νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μπόγιοβιτς (7’) και Καμαρά (13’), ωστόσο ο Απόλλωνας δεν τα παράτησε, μείωσε στο 56’ με τον Άμπροουζ και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το φινάλε.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να φτάσουν τους 34 βαθμούς (6η θέση), με τον Απόλλωνα από την άλλη να μένει στους 25, τρεις περισσότερους από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.