Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι

Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2014 18:11
Επιστροφή στις νίκες για Γιουβέντους, καθώς η «Γηραιά Κυρία» μετά την ισοπαλία στη Βερόνα, κέρδισε με 3-1 την Κίεβο στο Τορίνο και διεύρυνε τη διαφορά της στο +12 από τη Ρόμα η οποία έχει βέβαια δύο παιχνίδια λιγότερα. Νίκη για Νάπολι, 2-0 στην έδρα της Σασουόλο.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, η Γιουβέντους κέρδισε με 3-1 την Κίεβο στο Τορίνο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της (2-2) στην έδρα της Βερόνα.

Οι «μπιανκονέρι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα χάρη στα γκολ των Ασαμόα (17’) και Μαρκίνιο (29’).

Η Κίεβο κατάφερε να μειώσει στο 51’ με αυτογκόλ του Κάσερες, ωστόσο ο Γιορέντε στο 58’ «σφράγισε» τη νίκη για την Γιουβέντους, η οποία διατήρησε το αήττητο για 15ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Έτσι, η «Γηραιά Κυρία» έφτασε τους 63 βαθμούς και προσωρινά βρίσκεται στο +12 από τη δεύτερη Ρόμα η οποία έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ξέφυγε από τη Φιορεντίνα η Νάπολι, Πάρμα για Ευρώπη


Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι
Με… φόρα από την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου, η Νάπολι κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Σασουόλο και μπορεί πλέον να ετοιμάζει τα πλάνα της για το παιχνίδι με την Σουόνσι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ επικράτησε αυτής του Αλμπέρτο Μαλεζάνι χάρη στα γκολ των Τζεμαιλί (37’) και Ινσίνιε (57’) έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Χάμσικ.

Με τη νίκη τους οι «παρτενοπέι» έφτασαν τους 50 βαθμούς και ξέφυγαν με 6 από την τέταρτη Φιορεντίνα μετά την χθεσινή ήττα των «βιόλα» από την Ίντερ (2-1).

Μεγάλη νίκη και για την Πάρμα η οποία διέλυσε με 4-0 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και έπιασε την Ίντερ στην 5η θέση με 39 βαθμούς.

Τρομερό παιχνίδι στη Γενεύη, με την Τζένοα να μένει πίσω στο σκορ με 0-2 και 1-3 από την Ουντινέζε, ωστόσο με δύο γκολ του Τζιαρντίνο (69’, 79’) η ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (έδωσε μία ασίστ) ισοφάρισε για το τελικό 3-3.

Νωρίτερα η Κατάνια κέρδισε με 3-1 την Λάτσιο και έκανε μεγάλο άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ σημαντική νίκη για την σωτηρία πήρε και η Λιβόρνο, η οποία κέρδισε με 2-1 την Κάλιαρι εκτός έδρας και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Έμερσον να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ.

Τα αποτελέσματα


Παρασκευή

Μίλαν – Μπολόνια 1-0

Σάββατο

Φιορεντίνα – Ίντερ 1-2

Κυριακή

Κατάνια – Λάτσιο 3-1

Αταλάντα – Πάρμα 0-4

Κάλιαρι – Λιβόρνο 1-2

Τζένοα – Ουντινέζε 3-3

Γιουβέντους – Κίεβο 3-1

Σασουόλο – Νάπολι 0-2

Ρόμα – Σαμπντόρια (21:45)

Δευτέρα

Βερόνα – Τορίνο (21:45)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.