Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ήττα στην Τρίπολη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ήττα στην Τρίπολη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2014 17:03
Ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ από το γκολ του Κλάους (60’), ωστόσο με τα τέρματα των Γκόιαν (65’) και Χουάνμα (78’) έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 2-1 στην Τρίπολη, υποχρεώνοντας τον «δικέφαλο του Βορρά» σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ξεφύγει με +20 στην κορυφή!

Ο ΠΑΟΚ πληρώνοντας τα τραγικά λάθη στην άμυνα του, ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα (και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια) και είδε τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει πλέον στο +20 στην κορυφή.

Η ομάδα του Χούμπ Στέφενς είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση και κατάφερε να φθάσει στο γκολ με τον Αθανασιάδη στο 60’ έπειτα από ασίστ του Νάτχο, ωστόσο πλήρωσε στη συνέχεια τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα…

Αρχικά στο 66’ ο Γκοϊάν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ μετά από στημένη φάση και ισοφάρισε… ανενόχλητος σε 1-1, ενώ στο 78’ το τραγικό γύρισμα του Μαντούρο επέτρεψε στον Χουάνμα να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία των φιλοξενούμενων, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος πηγαίνει πλέον με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία στο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα στην Τούμπα για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα άμα δεν ήταν η χθεσινή ήττα του Ατρόμητου από τον Λεβαδειακό (1-0), ο «δικέφαλος του Βορρά» θα είχε υποχωρήσει στην τρίτη της βαθμολογίας.

Από την άλλη, ο Αστέρας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη, φτάνοντας τους 45 βαθμούς και προσωρινά προσπέρασε τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει 43 αλλά παιχνίδι λιγότερο.

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (55’ Τσαμπούρης), Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (70’ Κάφα), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (82’ Κουρμπέλης)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Μαντούρο, Ινσαουράλδε, Νάτχο, Κάτσε, Λούκας (75’ Λαζάρ), Ολίσε (80’ Λίνο), Χούσεν (80’ Κουλούρης), Αθανασιάδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.