Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με νέα νίκη ο ΟΦΗ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με νέα νίκη ο ΟΦΗ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2014 19:07
Με γκολ των Μακρή (64’) και Ντουντού (80’), ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο ΟΦΗ ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και με συνολικό σκορ 4-1, προκρίθηκε στα ημιτελικά εκεί όπου θα «διασταυρώσει τα ξίφη» του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει ούτε τον αποκλεισμό, ούτε τη δεύτερη ήττα από την ομάδα της Κρήτης.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων και στο 64’ πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Μακρή, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες του Πανιωνίου για την ανατροπή.

Δύο λεπτά μετά ο Κολοβός με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πανιώνιο ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τον διαιτητή όμως να μην δίνει πέναλτι στο 76’ για φάουλ του Μπούρμπου στον Καμπάντη στην περιοχή.

Τελικώς, στο 88’ ο Ντουντού πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του σε ισάριθμα παιχνίδι, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του ΟΦΗ, ο οποίος πήρε το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.