Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φοβάται για τραυματισμό ο Σουάρες!

Φοβάται για τραυματισμό ο Σουάρες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2014 16:46
Την ανησυχία του στο ενδεχόμενο να υποστεί σοβαρό τραυματισμό και να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως οι Γουόλκοτ και Φαλκάο, εξέφρασε ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ ο οποίος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν, μετρώντας 23 γκολ και 8 ασίστ σε 21 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε την ανησυχία του στο ενδεχόμενο ενός σοβαρού τραυματισμού που θα είναι ικανός να του στερήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Η αλήθεια είναι ότι οι τραυματισμοί του Φαλκάο και του Γουόλκοτ μου έχουν προκαλέσει φόβο. Βέβαια, ζούμε τη στιγμή και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το σύλλογο μας. Δεν γίνεται να σκεφτόμαστε το Μουντιάλ από τώρα. Σίγουρα, είναι μοναδική ευκαιρία για κάθε ποδοσφαιριστή η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως προς το παρόν επικεντρώνομαι στο αγγλικό πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζεται πως η Ουρουγουάη βρίσκεται στον όμιλο-«φωτιά» με Αγγλία, Ιταλία και Κόστα Ρίκα και σίγουρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Οσκαρ Ταμπάρεζ δεν θα ήθελε με τίποτα να σκέφτεται ενδεχόμενη απουσία του Λουίς Σουάρες, ο οποίος με τα γκολ που σημείωσε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το περασμένο καλοκαίρι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της «σελέστε» με 39 γκολ, ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Φορλάν.

Η τρίπλα του Σουάρες που θύμισε… Ντένις Μπέργκαμπ στον χθεσινό αγώνα της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.