Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιραλάς: «Κάποια μέρα θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Μιραλάς: «Κάποια μέρα θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 15:01
Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μέλλον εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Έβερτον να βρίσκεται μόλις ενάμιση χρόνο στην Αγγλία, ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στην «Real News» δήλωσε πως του λείπει η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός, ενώ πρόσθεσε πως μια ημέρα θα επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Ο διεθνής αναφέρθηκε και για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως η αγγλική ομάδα να είναι το φαβορί, ωστόσο οι Πειραιώτες μπορούν να προκριθούν στους «8» του θεσμού:

«Δεν ξέρω πότε, όμως σίγουρα θα γυρίσω μια μέρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία σεζόν στην καριέρα μου ή νωρίτερα. Το σίγουρο είναι ότι θα γυρίσω. Το έχω ξαναπεί. Έχω πάντα στην καρδιά μου τον Ολυμπιακό…

Μου λείπει ο ήλιος της Ελλάδας. Εδώ στην Αγγλία βρέχει κάθε μέρα. Αλλά στο ποδόσφαιρο βέβαια είναι διαφορετικά. Το πρωτάθλημα στην Αγγλία είναι καταπληκτικό. Είναι απόλαυση να παίζεις στην Αγγλία
».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Παρακολουθώ και τώρα αγώνες του όταν μπορώ. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι που είδα ήταν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν σπουδαίος ο Ολυμπιακός και άξιζε την ισοπαλία σε αυτό το ματς. Τα έχει πάει περίφημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε έναν δύσκολο όμιλο».

Για αναμετρήσεις στους «16» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε: «Το σπίτι μου απέχει 10 λεπτά από το γήπεδο της Μάντσεστερ. Δεν θέλω να χάσω αυτό το ματς. Θα έχω την ευκαιρία να τα πω από κοντά με όλους. Μακάρι να πάει καλά και αγωνιστικά. Η αλλαγή προπονητή είναι το πρόβλημα της Γιουνάιτεντ. Ο Μόγες, με τον οποίο συνεργάστηκα πέρσι, είναι καλός τεχνικός.

Μπορεί του χρόνου να είναι πολύ καλύτερη με αυτόν η Γιουνάιτεντ. Τώρα όμως είναι δύσκολο για τους παίκτες να συνηθίσουν νέες εντολές και διαφορετικό τρόπο δουλειάς και παιχνιδιού. Φαβορί είναι η Γιουνάιτεντ, αλλά φυσικά και μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αρκεί να το πιστέψει και να το παλέψει
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.