Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Άρη για 2,5 χρόνια ο Καμινιώτης

Στον Άρη για 2,5 χρόνια ο Καμινιώτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 23:30
Παίκτης του Άρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια είναι ο Πέτρος Καμινιώτης ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέτρος Καμινιώτης, με τον 24χρονο κεντρικό χαφ να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών και στη συνέχεια να ανακοινώνεται από τους «κίτρινους».

Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Σούλης Παπαδόπουλους καθώς είχανε συνεργαστεί στο παρελθόν στον Πιερικό, τον Διαγόρα Ρόδου και τη Δόξα Δράμας!

Ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Καμινιώτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Πέτρος Καμινιώτης (γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 13-05-1989), που αγωνίζεται θέση κεντρικού χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο αλλά έχει αγωνιστεί επίσης σε Καλαμάτα, Διαγόρα, Βέροια, Πιερικό, Δόξα Δράμας και Γλυφάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.