Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρχεται Ελλάδα για τον Απόλλωνα ο Άμπροουζ

Έρχεται Ελλάδα για τον Απόλλωνα ο Άμπροουζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 23:59
Στον Απόλλωνα Σμύρνης ως δανεικός από τη Μπέρμιγχαμ θα συνεχίσει την καριέρα του -εκτός απροόπτου- ο Ντάρεν Άμπροουζ, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Σπουδαία μεταγραφή για τον Απόλλωνα ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Μπέρμιγχαμ για τον εξάμηνο δανεισμό του Ντάρεν Άμπροουζ, με τον παίκτη να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Λόρι Σάντσες.

Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Άγγλου τεχνικού ο οποίος εκτιμάει πως ο Άμπροουζ θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της να μείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Ο 29χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας, με τον ίδιο να παίρνει μεταγραφή στην Μπέρμιγχαμ το 2012, ωστόσο οι τραυματισμοί του στο γόνατο δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην ομάδα του Λι Κλαρκ.

Ο ίδιος έχει εμπειρία από Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο με τη Νιούκαστλ, όσο και με την Τσάρλτον στην οποία έπαιζε βασικός την διετία 2005-07.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ “Απόλλων Σμύρνης” ανακοινώνει ότι κατόπιν συμφωνίας της με την Birmingham City FC ο 29χρονος ποδοσφαιριστής Darren Ambrose έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από το επιτελείο της ομάδας μας.

Σε περίπτωση που οι εξετάσεις του είναι επιτυχείς θα πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του από την Birmingham City FC στην ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.