Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες: «Δεν νομίζω πως θα κάνουμε μεταγραφές»

Μόγιες: «Δεν νομίζω πως θα κάνουμε μεταγραφές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 18:42
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει μείνει μακριά από τις υψηλές θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πως δύσκολα η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο.

Ελάχιστες έως μηδαμινές αναμένεται να είναι οι μεταγραφικές κινήσεις της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε πως είναι προτιμότερο η ομάδα να κινηθεί για απόκτηση ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης:

«Δεν νομίζω πως θα κάνουμε μεταγραφές. Θεωρώ ότι θα κάνουμε τις περισσότερες κινήσεις το καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο» τόνισε και πρόσθεσε, αναφέρομενος και στους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας:

«Οι τραυματισμοί δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα. Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας για να αγοράσεις παίκτες. Έχουμε μεγάλο και καλό σύνολο, το οποίο δυσκολεύεται αυτό το διάστημα λόγω των πολλών αγώνων. Αλλά όλοι μπορούν να τραυματιστούν σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.