Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πούλησε τον Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός!

Πούλησε τον Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2013 00:11
Και ξαφνικά ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό καθώς ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε να αγωνιστεί σε ομάδα της Μαλαισίας, με τους «πράσινους» να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ από την πώληση του!

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Φιγκερόα με τη φανέλα της ομάδας, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε από τους «πράσινους» για λογαριασμό της Johor Darul Takzim FC, ομάδα της Μαλαισίας στην οποία αγωνίζεται ο συμπατριώτης του, Πάμπλο Αϊμάρ, ενώ τη περσινή σεζόν στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονταν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Λεονέλ Νούνιες!

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο παίκτης πίεζε αρκετά τη διοίκηση του τριφυλλιού για να αποδεχθεί την πρόταση που είχε κάνει η ομάδα από την Μαλαισία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ομάδα από την Μαλαισία ενώ και ο ίδιος ο Φιγκερόα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στην θέληση του να αποχωρήσει, κάνοντας λόγο για μια τρομερή ευκαιρία.

Η σχετική ανακοίνωση και το μήνυμα του Φιγκερόα:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Johor Darul Takzim FC για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν - και μάλιστα δύο φορές - εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα
»

Πάει για επιθετικό


Μπορεί βέβαια στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι» να χάνουν ένα από τα βασικά τους επιθετικά όπλα, ωστόσο στο οικονομικό βγαίνουν κερδισμένοι καθώς έβαλαν στα ταμεία τους το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ.

Εάν σε αυτά προστεθούν και τα λεφτά που δεν θα πάρει ο Φιγκερόα, τότε το κέρδος του τριφυλλιού αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ!

Πλέον, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση επιθετικού, καθώς το κενό που άφησε ο Αργεντινός στην επίθεση της ομάδας είναι μεγάλο!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.