Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη στο φινάλε για ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη στο φινάλε για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2013 21:44
Με πέναλτι του Λούκας στο 83’ και γκολ του Λάζαρ στο 87’, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και παρέμεινε στο -6 από τον Ολυμπιακό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, ωστόσο κατάφερε να «αποδράσει» με το «διπλό» από την έδρα του ΠΑΣ (2-0) χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης!

Αρχικά ο Λούκας μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Νέτσιντ στο 81’ σε μαρκάρισμα του Μπέριου (αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα), ενώ ο Λάζαρ στο 87’ με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε αρκετά δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Μιχάλη Βελλίδη να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΣ να χάνει την πρώτη του μεγάλη στιγμή στο 40’, με τον Ίλιτς να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γλύκο, ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, μία σέντρα του Στοχ στο 56’ κόντραρε και χτύπησε στο δοκάρι του Βελλίδη, και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα με τον Γλύκο να νικάει τους Ντε Βινσέντι (69’) και Βίλα (79’).

Εν τέλει, όλα άλλαξαν στο 81’ όταν ο Νέτσιντ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Μπέριου και ο Λούκας με εύστοχη εκτέλεση, άνοιξε το σκορ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λάζαρ με ωραίο σουτ στο 87’ «σφραγίζοντας» τη νίκη για τον ΠΑΟΚ ο οποίος έφτασε τους 31 βαθμούς και μείωσε ξανά στους 6 τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.