Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Μανούσου!

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Μανούσου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2013 14:30
Σε απολογία κλήθηκε ο Γιώργος Μανούσος καθώς η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως και το δεύτερο δείγμα του παίκτη βρέθηκε θετικό στη χρήση βηταμεθαζόνης.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη τον Γιώργο Μανούσο αλλά και την ΠΑΕ Καλλονή, καθώς και το δεύτερο δείγμα που αναλύθηκε από τα αρμόδια όργανα βρέθηκε θετικό στην ουσία βηταμεθαζόνης, η οποία έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Να σημειωθεί πως αναμένεται το δεύτερο δείγμα και του Χρήστου Λισγάρα, καθώς ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, εντοπίστηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο του ΕΣΚΑΝ μετά το τέλος του αγώνα των Αρκάδων με την Καλλονή.

Η ανακοίνωση


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 24-10-2013 και ώρα 13.30 την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή και τον ποδοσφαιριστή της Γεώργιο Μανούσο διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-9-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Betamethazone.

Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού κ Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.