Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Έμιρειτς» η Ντόρτμουντ, «διπλό» για Νάπολι (6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Έμιρειτς» η Ντόρτμουντ, «διπλό» για Νάπολι (6ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2013 23:49
Μεγάλη νίκη στην έδρα της Άρσεναλ πανηγύρισε η Ντόρτμουντ, η οποία με γκολ του Λεβαντόφσκι στο 82’ επικράτησε με 2-1 στο Λονδίνο και έπιασε την αντίπαλο της στην πρώτη θέση του ομίλου. Στην κορυφή και η Νάπολι η οποία πήρε «διπλό» με το ίδιο σκορ στην έδρα της Μαρσέιγ.

Ζωντανή για τη μάχη της πρώτης θέσης έμεινε η Ντόρτμουντ η οποία επικράτησε με 2-1 στην έδρα της φορμαρισμένης Άρσεναλ, και πλέον την περιμένει σε δύο εβδομάδες στο «Βεστφάλεν» για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ (βρίσκονταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας) μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στο 16’ με σουτ του Μχιταριάν, έπειτα από λάθος του Ράμσεϊ ο οποίος έχασε τη μπάλα από τον Ρόις.

Οι γηπεδούχοι δυσκολευόντουσαν να βρουν τα πατήματα τους, με αποτέλεσμα να απειλήσουν για πρώτη φορά με αξιώσεις στο 38’, όταν ο Σούμποτιτς απόκρουσε στη γραμμή το σουτ του Ροζίτσκι.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, ο Σέρβος αμυντικός δεν συνεννοήθηκε με τον Βάιντερφέλερ και έπειτα από σέντρα του Σανιά, ο Ζιρού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας φωτιά στο «Έμιρειτς».

Στην επανάληψη οι «κανονιέρηδες» έφτασαν κοντά στην ανατροπή, όταν το σουτ του Καθόρλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών των Γερμανών στο 69’. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να πετύχει δεύτερο γκολ, όταν ο Λεβαντόφσκι με πλασέ στο 82’, νίκησε τον συμπαίκτη του στην εθνική, Σέζνι για το τελικό 2-1.

«Διπλό» για Νάπολι


Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Έμιρειτς» η Ντόρτμουντ, «διπλό» για Νάπολι (6ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Μαρσέιγ και «σκαρφάλωσε» και αυτή στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί με Άρσεναλ και Ντόρτμουντ στους 6 βαθμούς!

Οι «παρτενοπέι» μετά την ήττα τους κόντρα στην Άρσεναλ (2-0) μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, και λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους άνοιξαν το σκορ, με τον Καγιεχόν στο 42’.

Η Μαρσέιγ απέδειξε πως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και στο 68’ ο Ζαπάτα με ψηλοκρεμαστό σούτ, διπλασίασε τα τέρματα των Ιταλών.

Εν τέλει ο Τζόρνταν Αγιού μείωσε στο 86’ για το τελικό 2-1, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά οι Γάλλοι δεν κατάφεραν να «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας.

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 6 (6-3)

2. Νάπολι 6 (4-4)

3. Άρσεναλ 6 (5-3)

4. Μαρσέιγ 0 (2-7)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11)

Νάπολι-Μαρσέιγ

Ντόρτμουντ-Άρσεναλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.