Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έκανε πάρτι στο Μάντσεστερ η Μπάγερν, πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ (4ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Έκανε πάρτι στο Μάντσεστερ η Μπάγερν, πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ (4ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2013 01:39
Εμφάνιση που αρμόζει σε πρωταθλητή ήταν αυτή της Μπάγερν κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με τους Βαυαρούς να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 3-1 μέσα στο «Έτιχαντ» και απέκτησαν προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ, 3-2 την Πλζεν.

Πάρτι έκανε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι η Μπάγερν, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «πολίτες», παίρνοντας τη νίκη στο «Έτιχαντ» με 3-1.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 7ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Ριμπερί να νικάει τον Χαρτ για το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχασαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο στην επανάληψη, «σφράγισαν» μέσα σε τέσσερα λεπτά την υπόθεση νίκη.

Συγκεκριμένα ο Μίλερ έκανε το 2-0 στο 56’, ενώ στο 60’ο Ρόμπεν διαμόρφωσε το 3-0 για τη Μπάγερν, με την Σίτι απλώς να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 80’με τον Νεγρέδο.

Πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ


Τσάμπιονς Λιγκ: Έκανε πάρτι στο Μάντσεστερ η Μπάγερν, πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ (4ος όμιλος)
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης ημέρας, η ΤΣΣΚΑ επικράτησε με 3-2 της Πλζεν στη Ρωσία και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν στην Αγία Πετρούπολη λόγω ακαταλληλότητας του χλοοτάπητα του γηπέδου τους, μπήκαν «μουδιασμένοι» στο ματς και το πλήρωσαν, καθώς η Πλζεν άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Ραϊτοράλ.

Μάλιστα οι Τσέχοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ και το πλήρωσαν, καθώς στο 19’ο Τόσιτς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο 29’ ο Χόντα ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ΤΣΣΚΑ.

Στην επανάληψη, οι Μοσχοβίτες είχαν τον έλεγχο και έψαξαν ένα τρίτο τέρμα το οποίο εν τέλει πέτυχαν με ανέλπιστο τρόπο, καθώς στο 78’ο Ρέζνικ γύρισε στον τερματοφύλακα της Πλζεν, Κόζατσικ ο οποίος ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά, με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και να καταλήγει στα δίχτυα!

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ για… παρηγοριά όταν μετά από λάθος έξοδο του Ακινφέεφ, ο Μπάκος μείωσε για το τελικό 3-2 στο 90+1’.

Βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 6

2. Μάντσεστερ Σίτι 3

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

4. Βικτώρια Πλζεν 0


Η επόμενη αγωνιστική (23/10)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Σίτι (19:00)

Μπάγερν Μονάχου-Βικτώρια Πλζεν (21:45)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.