Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος με Μήτρογλου!

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος με Μήτρογλου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2013 23:49
Με τον Μήτρογλου να σημειώνει χατ-τρικ και τον Ρομπέρτο να κατεβάζει ρολά, αποκρούοντας πέναλτι για δεύτερο σερί παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ (!), ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο «διπλό» στις Βρυξέλλες, διαλύοντας την Άντερλεχτ με 3-0 και πλέον μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Μπορεί η Άντερλεχτ να είχε την υπεροχή και να έχασε ένα κάρο ευκαιρίες, δεν είχε όμως… Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας φορ έδειξε στους γηπεδούχους πως μπαίνουν τα γκολ και με προσωπικό χατ-τρικ (17’, 52’, 76’ ) οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-0 η οποία του δίνει μεγάλο προβάδισμα για την 3η θέση, ενώ μπορεί να ελπίζει και για ακόμα ψηλότερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας με επιθετικό σχήμα προβλημάτισαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η Άντερλεχτ είχε κερδίσει από την αρχή του αγώνα τον χώρο του κέντρου και απειλούσε κάθε φορά που έμπαινε στα καρέ της Ελληνικής ομάδας.

Ωστόσο λίγο η τύχη του Ολυμπιακού, λίγο η αστοχία των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό Ρομπέρτο που δεν άφηνε τίποτα να πάει στο τέρμα, πιάνοντας δεύτερο σερί πέναλτι σε ευρωπαϊκό ματς , κράτησαν το μηδέν στην άμυνα των Πειραιωτών.

Αντίθετα με τους Βέλγους, ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός, καθώς σκόραρε στις τρεις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις, επιτρέποντας στην ομάδα του να επιστρέψει στην Ελλάδα με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αγκαλιά με την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον θα παίξουν την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στα δύο ερχόμενα παιχνίδια με την Μπενφίκα.

Και αυτό διότι oι Πορτογάλοι μετά τη νίκη τους κόντρα στην Άντερλεχτ στην πρεμιέρα, γνώρισαν ήττα με 3-0 στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον ισοβαθμoύν με τον Ολυμπιακό στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς.

Η Παρί δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «αετούς», «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη στο πρώτο μέρος, χάρη στα δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς (5’, 30’) και το ένα του Μαρκίνιος (25’).

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 6

2. Ολυμπιακός 3

3. Μπενφίκα 3

4. Άντερλεχτ 0

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Ζιλέ, Ν’ Σακαλά, Κουγιατέ, Ναούτινγκ, Τίλεμανς, Κλιέσταν, Μπρούνο, Πρέτ (74’ Ασεαμπονγκ), Σουάρεζ, Μίτροβιτς.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντιγκά, Βάις, Ολαϊτάν (57’ Φουστέρ), Σαβιόλα (65’ Ντομίνγκεζ, 77’ Χολέμπας), Μήτρογλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.