Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Όσο νικούν… ελπίζουν Τότεναμ και Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Όσο νικούν… ελπίζουν Τότεναμ και Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2017 01:09
Με γκολάρα του Έρικσεν, η Τότεναμ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και διατηρήθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Ζωντανή για τετράδα η Άρσεναλ, 1-0 την Λέστερ με αυτογκόλ του Χουτ (86’).

Ο αποκλεισμός από την Τσέλσι στα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν επηρέασε την Τότεναμ. Οι «πετεινοί» κέρδισαν με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ», έφτασαν τις 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (2η καλύτερη επίδοση στην ιστορία τους) και παρέμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Με τη νίκη, οι Β. Λονδρέζοι έφτασαν τους 74 βαθμούς, τους περισσότερους που έχουν συγκεντρώσει ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι 22 νίκες που έχουν σημειώσει αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου σε μια σεζόν στην Πρέμιερ.

Η Κρίσταλ Πάλας έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όμως το σουτ-«κεραυνός» του Έρικσεν (78’) από τα 25 μέτρα, χάρισε στην Τότεναμ την πολύτιμη νίκη. Στα άσχημα ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σακό, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο στο 53ο λεπτό.

Από την άλλη, η Άρσεναλ κέρδισε με 1-0 την Λέστερ στο «Έμιρειτς» και έμεινε ζωντανή για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» τα βρήκαν σκούρα από τους πρωταθλητές και στο 22’ χρειάστηκαν την επέμβαση του Τσεχ σε προσπάθεια του Μαχρέζ για να κρατήσουν το μηδέν.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Σάντσες είχε δοκάρι, ενώ στην επανάληψη ο Χουτ έκοψε σωτήρια τον Χιλιανό πριν αυτός εκτελέσει τον Σμάιχελ. Ωστόσο ο Γερμανός αμυντικός ήταν ο μοιραίος για την Λέστερ, αφού στο 86’ υπέπεσε σε αυτογκόλ μετά από σουτ του Μονρεάλ, κάνοντας πολύτιμο δώρο στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται πλέον στο -4 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και στο -6 από την 3η Λίβερπουλ, που έχει δύο παιχνίδια περισσότερα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.