Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεμονής: «Ήμασταν ανώτεροι από την ΑΕΚ, καθοριστικές δύο φάσεις»

Λεμονής: «Ήμασταν ανώτεροι από την ΑΕΚ, καθοριστικές δύο φάσεις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2017 22:58
Ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός παρά τον αποκλεισμό ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία των δύο αγώνων. «Τελικά ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν ο Πανιώνιος» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τον τελικό του Κυπέλλου:

«Aν δούμε συνολικά και τα δύο παιχνίδια, σίγουρα αισθανόμαστε ότι παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Στο θέμα της πρόκρισης δεν λέει τίποτα. Νομίζω δύο είναι τα σημεία που πρέπει να σταθούμε. Στο ένα είναι ότι δημιουργήσαμε τις φάσεις για να κάνουμε περισσότερα γκολ και νομίζω ότι καθοριστικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο ματς. Σήμερα είδαμε ότι ο Βράνιες έπρεπε να αποβληθεί από πολύ νωρίς.

Εγώ προσωπικά και σαν Ολυμπιακός δεν στεκόμαστε και πολύ σε αυτά τα θέματα. Αυτό που θα σταθώ είναι ότι είμαστε στο τέλος μίας σεζόν όπου πραγματικά ήταν πολύ ωραίο ότι ξεκίνησαν για το πρωτάθλημα τέσσερις ομάδες, χρόνια είχαμε να το αισθανθούμε αυτό το πράγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν ο Πανιώνιος.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά της ομάδας, δεν ήρθαμε για τις δηλώσεις του Φορτούνη και είναι κάτι που το είπα και στους παίκτες μας, δεν ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε αν είμαστε καλύτερη ομάδα. Εκ των πραγμάτων ήμασταν φέτος η καλύτερη ομάδα. Αλλάξαμε πέντε προπονητές και πήραμε το πρωτάθλημα, έχοντας πάρει σε 16 μήνες δύο πέναλτι και τελικά είμαστε ευχαριστημένοι.

Πικραμένοι είμαστε βέβαια ότι δεν προκριθήκαμε, αλλά ήρθαμε σαν Ολυμπιακός και αυτό μου αρκεί. Παίξαμε πολύ καλύτερα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, είχαμε τις φάσεις για το 0-2, αλλά γυρνάμε στο Ρέντη και αισθανόμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.