Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Ο Ολυμπιακός φάνηκε μόνο όταν τους χαρίσαμε το γκολ»

Χιμένεθ: «Ο Ολυμπιακός φάνηκε μόνο όταν τους χαρίσαμε το γκολ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2017 22:50
Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι να χαρίσει το γκολ στον Ολυμπιακό, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, παρά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό:

Για το αν έφυγε μια ανακούφιση στο τέλος: «Νομίζω ότι δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση γιατί είχαμε τον έλεγχο της πρόκρισης και του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός φάνηκε μόνο όταν τους χαρίσαμε το γκολ και όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς μας. Μέχρι τότε ο πρωταθλητής της Ελλάδας δεν μας είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα».

Για το αν ήταν πιο δύσκολη η πρόκριση από ό,τι φανταζόταν μετά το σκορ του πρώτου αγώνα: «Μέχρι το γκολ που τους χαρίσαμε, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο Αραούχο είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε. Η αποβολή του Ανέστη είναι κάτι που θα πρέπει να μας διδάξει. Εγώ πραγματικά στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί ένας τερματοφύλακας να δέχεται σε 30 δευτερόλεπτα δύο κίτρινες κάρτες επειδή είχε έναν παίκτη μπροστά του. Προσοχή δεν θέλω να πω ότι ήταν μόνος του, νομίζω ότι ήταν ο Καρντόσο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στον τελικό: «Πριν από αυτό το ματς είχα πει ότι δείχνω σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Δεν θα το αλλάξω τώρα. Οι 4 ομάδες που ήταν στα ημιτελικά είναι με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες, οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαστε στον τελικό, περάσαμε μια δύσκολη ομάδα και είτε με ΠΑΟΚ είτε με Παναθηναϊκό ο τελικός θα είναι δύσκολος».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Τι να πω για τον κόσμο. Τους γνωρίζω, είναι καταπληκτικός κόσμος. Κρίμα που το ΟΑΚΑ είναι τόσο μεγάλο, αν ήμασταν σε ένα κλειστό γήπεδο θα ήταν σαν καζάνι που έβραζε. Τη μέρα που η ΑΕΚ θα έχει το δικό της γήπεδο τα εντός έδρας θα είναι μοναδικά. Είναι ένα πλεονέκτημα που το έχουν οι αντίπαλοί μας και όχι εμείς».

Για το αν προτιμάει να παίζει με δύο ή τρία χαφ: «Είμαι ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες μου. Κάναμε μια αλλαγή στο σύστημα όταν το σκορ ήταν ακόμα 0-0 και όταν μπήκε ο Γαλανόπουλος βρήκαμε απόλυτη ισορροπία στο κέντρο. Ο Σιμόες και ο Γιόχανσον με τη βοήθεια του Μάνταλου είχαν τον έλεγχο ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε με τρεις χαφ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.