Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με 6αρα η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με 6αρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2017 00:28
Παρά τις αρκετές αλλαγές, η Ρεάλ διέλυσε με 6-2 την Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο».

Νέα ισοβαθμία στην Πριμέρα. Λίγες ώρες μετά την εφτάρα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Οσασούνα (7-1), η Ρεάλ διέλυσε με 6-2 την Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν ξανά στην κορυφή. Οι Καταλανοί υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία, ωστόσο η «βασίλισσα» έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, απέναντι στη Θέλτα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, αφού στην αρχική ενδεκάδα βρίσκονταν μόλις δύο παίκτες (Μαρσέλο, Νάτσο) σε σχέση με το «κλάσικο». Η Ρεάλ όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τις πολλές αλλαγές, αλλά προηγήθηκε στα πρώτα 53 δευτερόλεπτα! Μετά από λάθος των γηπεδούχων, ο Ίσκο έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Μοράτα και ο Ισπανός «έγραψε» από κοντά το 1-0.

Το γκολ έδωσε… φτερά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για το 2-0. Στο 5’ ο Λουξ νίκησε από κοντά τον Ασένσιο, ενώ στο 7’ το σουτ του Ίσκο έξω από την περιοχή βρήκε στο δοκάρι. Στο 11’ ο Λουξ απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Μοράτα ενώ στο 13’ ο Ασένσιο σημάδεψε το δοκάρι, το 2ο της «βασίλισσας» στο ματς. Η πίεση της Ρεάλ απέδωσε καρπούς στο επόμενο λεπτό (14’) όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Χάμες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 17’ ο Μοράτα κατάφερε να σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, ενώ στο 19’ το απευθείας φάουλ του Ίσκο βρήκε το δοκάρι. Ακολούθησαν δύο σωτήριες επεμβάσεις του Λουξ σε προσπάθειες των Βάθκεθ (26’) και Μοράτα (32’) και στο 35’ η Λα Κορούνια μείωσε κόντρα στη ροή με κοντινό πλασέ του αφύλαχτου Αντόνε.

Μετά το 2-1, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές στιγμές με Χιλ (39’) και Κακουτά (43’) για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Αυτό δεν έγινε και στο 44’ ο Βάθκεθ «έγραψε» το 3-1 μετά από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από τρομερή προσπάθεια του Ίσκο.

Από τα πόδια του Ισπανού ξεκίνησε και το τέταρτο γκολ της Ρεάλ στο 66’. Μετά από αντεπίθεση, ο Ίσκο έβγαλε κάθετη για τον Μοράτα, αυτός απέφυγε τον Τίτον (αντικατέστησε τον Λουξ στο ημίχρονο) και έδωσε στον Χάμες, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 4-1. Στο 76’ ο Σίντνεϊ δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία και στο επόμενο λεπτό ο Ίσκο «έγραψε» το 5-1 από κοντά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ρεάλ.

Η Ντεπορτίβο κατάφερε να μειώσει στο 84’ με κεφαλιά του Χοσέλου, όμως δύο λεπτά μετά ο νεοεισελθόντας Καζεμίρο σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.